Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyjaśniam wątpliwości

przedziwna para

Polecane posty

Dużo dziś tematów typu starsza - młodszy, więc i ja dorzucę swój. Znam jednego faceta, nie jest to jakaś bliska znajomość, ale czasem się gdzieś widujemy u znajomych. Gość jest lekko po trzydziestce, przystojny, zadbany, wykształcony itp. Jednym zdaniem marzenie wielu kobiet. Niedawno dowiedziałam się, że jest związany z kobietą starszą od siebie o ponad dychę, która ma w dodatku stosunkowo małe dzieci (wczesny wiek szkolny). Różnymi sposobami udało mi się ją odnaleźć na nk (on nie ma tam konta) i kobietka w sumie mocno przeciętna. Wątek finansowy też odpada, bo to raczej on ich utrzymuje. Dziwna prara, prawda?

Gość bez odbioru
dziwna? może po prostu się kochają?

Może się kochają, nie wiem, ale chodzi o to że mógł mieć każdą, a wybrał w sumie dziwny związek bez większej przyszłości

Gość ale Ty jestes glupia

cóż się dziwić, Amor to wkońcu figlarny bożek, co strzela swoimi strzałami miłości, gdzie chce, kiedy chce, i jak mu się podoba. Trafiła ich iskra Boża i nic na to nie poradzisz........

Gość nana01
autorko- a nie przyszlo ci do glowy, ze ta kobieta moze byc bardzo wartosciowa i piekna? i co z tego,ze jest starsza?? przeszkadza ci to?? bo im widocznie nie?? Ludzie, moze tak zabierzcie sie za swoje dupy, a nie za dupy innych???!!!!zalosne...