Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra946799

O co mu chodzi??

Polecane posty

Gość Aleksandra946799

Mój były partner zerwał ze mną.Bylismy razem bardzo krotko.Kochałam go,wielokrotnie proponowałam spotkania jak głupia i chciałam żeby do mnie wrócił ale nie chciał mnie widyc.Zostawił mnie w sumie z absurdalnych powwodów "bojestem dziecinna" Ale od 3 miesięcy utzymuje ze mną kontakt cały czas a to gg...wcześniej telefony..Dzwoni gdy widzi że mam opis że jestem na imprezie...udzielać mi rad żebym nie piła i znikim sie przyppadkiem nie przespała.Będąc na imprezie ze swoją obecną dziewczyną dzwoni do mnie i pyta z kim jestem???Ma pretensje wyzywa mnie od najgorszych jak tylko dowie się że z kimś się spotykam.Wiecznie mnie pyta czy już z kimś spałam???Jak ja do niego pisze pierwsza jest obojętny olewający,ale jak nie pisze sam się odzywa i robi wywiad.Jak tylko dowie się że byłam w kinie z kolegą jest wściekły i rzuca wyzwiskami!!Dodam że nie chce ze mną być ani mnie oglądać!!! O co chodzi bo nie kumam?

Gość glupie pytanie mam
nudzi mu sie , po prostu

Boże jednak nie jestem aż tak szurnięty.... Dzięki autorko ze dajesz mi nazdieję że są gorsi ode mnie:P:P:P pozatym ładne imie Aleksandra i współczuję na twoim miejscu zadzwonił bym na policję i do sądu o molestowanie psychiczne pozwał tego wariata

Gość NatiKati
To po prostu mu nie pisze, nie dzwoń, olej go... tak samo nie odpisuj mu, co go obchodzi czy z kimś się spotykasz jak to on z tobą zerwał i ma inną?

Gość jagg
chce miec nad tobą kontrolę... nie jesteś jego, ale traktuje cie jak byś była. z takimi facetami nie ma sensu utrzymywac kontaktu. na twoim miejscu urwałabym kontakt

Gość psychicznyyyyyyy
:O