Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serioznyj

Jak doprowadzić najlepiej kobietę do orgazmu pochwowego?

Polecane posty

Gość Serioznyj

Hej, mam pytanie do kobiet. Moja dziewczyna powiedziała mi, że nigdy nie miała orgazmu pochwowego i tak cholernie chciałbym sprawić jej tę przyjemność. Nie chodzi o to, że ja tego nie potrafię zrobić, nie jestem jej pierwszym partnerem, po prostu nigdy z nikim go nie miała(od razu też mówię, że jakiś słabo wyposażony też nie jestem ;) ). Potrafię ją zaspokoić na wiele innych sposobów tyle tylko, że to jest ciągle orgazm łechtaczkowy. W sumie odkąd z nią jestem to ciągle się tylko zastanawiam jak to zrobić, długa gra wstepna czy seks przez np 2 godziny już próbowałem :/ i dupa ciągle, doprowadzę ją kilka razy do końca, ale to ciągle nie to. Aha, i jak to jest możliwe, że kobieta może mieć pretensje o to, że ona kilka razy doszła w trakcie, a ja raz, bo mi to moje kochanie ciągle zarzuca, na serio nie czaje tego kompletnie :/. pozdro

Gość mloda...
jak by cie twoje kochanie naprawde kochalo, to by ci czegos takiego nie zarzucalo ja tam np sie ciesze jesli to ja mam dwa orgazmy a moj Misiek jeden, gorzej jak by bylo odwrotnie a odnosnie seksu to polecam pozycje, kiedy ty jestes na gorze, a do uszka szepczesz jej rozne swinstewka ;)

Gość Serioznyj
moja sunia zawsze dochodzi, czy kobiety są inne?

diva Czytaj: Dobre napięcie mięśnia guziczno-łonowego można uzyskać poprzez odpowiedni trening. W trakcie oddawania moczu trzeba starać się, aby przerwać jego strumień, tzn. zatrzymać na chwilę jego oddawanie. Skurcz mięśniami krocza, który przerywa oddawanie moczu, jest właśnie skurczem mięśnia odpowiadającego za możliwość osiągnięcia orgazmu pochwowego. Podobnych ruchów mięśniami krocza należy wykonać w ciągu dnia kilkadziesiąt, a wówczas osiągnie się nie tylko orgazm, ale jeszcze jeden efekt. Wytrenowane kobiety uzyskują w ten sposób efekt obkurczania się pochwy na członku równie silny i odczuwalny przez mężczyznę, jak po wejściu do odbytu. Pamiętaj, że okres rozbudzania ogniska zmysłowego w pochwie może trwać nawet do trzech lat, wszystko jeszcze przed Tobą, nie masz żadnego powodu do zmartwienia

Gość fanka malibu.
ja jak tylko zacisne mięśnie a on wejdzie głębiej to 3 sekundy i już:) Jemu chyba też miło. mocno zaciśnij tam, ale cała sie rozluźnij - pomaga, serio:)

Gość gazik_na_lysycyh_oponach
przed stosunkiem smigaj do kuchni otworz lodowke i wloz wacka miedzy drzwi i jebnij zdrowo kilka razy drzwiami, po 5 mnutach spuchnie tak pieknie i wtedy zerznij swoja niedopieszczona cipke. gawarantuje porzadny orgazm :D

Gość Serioznyj
Niestety się od Was nic nowego nie dowiedziałem :/, a myślałem, że to ja mało wiem o seksie. W sumie to mam przynajmniej o co się starać i nigdy mi się to nie znudzi :). pozdro

Gość wilkolak
U mnie kobieta ostatnio otryskala mi klate i nie wiedzialem o co chodzi tak trysnelo jak z weza strazackiego i nie wiedzialem do konca co sie dzieje zaczelo nia rzucac na boki zaczela wiszczec i krzyczec i plakac i nagle mnie uderzyla i w samej koszulce wybiegla z domu a byl srodek nocy i srodek zimy takze bylo ciekawie polecam walenie gruchy przez 3 godziny dziennie wzrost czlonka do 200 % mowie wam mam na imie mateusz i bardzo to lubie jak cos to piszcie do mnie hej

Gość gość
ja miałem ten sam problem ze swoją żoną - spróbujcie podwójnej penetracji z wibratorem. Jeżeli nie uprawiacie regularnie analu to zacznijcie od niewielkiego i gładkiego. Mi się udało doprowadzić ją do pierwszego orgazmu pochwowego kiedy włożyłem jej w tyłek nowy wibrator naturalnych rozmiarów a sam penetrowałem jej w tym czasie pochwę. Ona leżała na plecach. Do tego zapewniłem jej dawkę wzrokowych bodźców bo w TV włączyłem ostry film z jakimś gangbangiem. U nas podziałało - nie wiem jak będzie u ciebie ale warto spróbować. Jedyny minus że przez to teraz rzadziej się kochamy bo ona woli seks z tym wibratorem ale z drugiej strony nie chce w ten sposób się za często kochać i mamy w efekcie seks raz na 2 tygodnie -ale za to gorący i płomienny.

Gość każda bzdura powtarzana 1000x
przeinacza się w fakt. :(( LUDZIE - nie ma czegoś takiego jak orgazm pochwowy! łechtaczka to organ u kobiety odpowiadający za orgazm i tyle, koniec

wyobraźcie sobie że wasz fiut to łechtaczka, wasza kieszeń w spodniach to pochwa a spodnie to ciało oddzielające oba organy. :) ręka wędrująca do kieszeni to fiut! i co macie orgazm kieszeniowy czy raczej poprzez pocieranie łechtaczki? :classic_cool:

Gość elBanjo
Tak piszesz bo żaden cię dobrze nie wyroochał :P

pisze jak jest ty seksualny gamoniu

Gość diogenes  z fonsem
Nasraj na klate ,bedzie kwiczala jak swinia z rozkoszy

Gość mataczz
dokładnie , ale to wynika z zamieszania jakie wywołał i do dzis to trwa Sigmund Freud on bowiem rozgraniczył orgazmy kobiece na łechtaczkowy i pochwowy , a TO TOTALNA BZDURA orgazm to orgazm mozna go jedynie wywołać roznie podczas zabawami piersiami kobiecymi , niktóre kobiety doznają orgazmu , to co nazwiemy go orgazmem cyckowym :) , a jak dostanie orgamu podczas sexu analnego to - orgazmem o*****wym :) itd. fascynacją jest ejakulacja kobieca - tego doswiadcz dziewczynie - odlot mega

Gość gość
pozycja na jeźdźca jest najlepsza... moim zdaniem oczywiście.

Gość gość
Stymuluj pochwę do upadłego, nawet godzinę i dłużej. Ważne aby drażnić górną ściankę pochwy, członkiem, palcami. Ciężka orka ale każda dojdzie. Nie zwalniaj tępa, zmieniaj ręce. Język jest dobry na początek ale jak już zacznie jęczeć i unosić biodra to musisz ostro jechać wewnątrz. Lizanie łechtaczki w międzyczasie raczej odpada bo cofasz się do punktu wyjścia. Jeżeli zacznie tryskać to wcale nie znaczy, że ma orgazm. Daj jej wtedy chwilę wytchnienia aby cały płyn wypłynął i zacznij ponownie, palcami lub członkiem ale od razu ostro, ona jest już oczekuje tylko mocnych bodźców. Orgazm pochwowy łatwo poznasz. Zacznie się od mocnych skurczów pochwy, zwolnij wtedy ale nie wycofuj się nawet gdyby ci się wydawało, że zaraz ci zmiażdży palce lub członka. Po chwili zacznie drżeć całym ciałem a najbardziej piersiami. Przeczekaj chwilę i gdy poczujesz, że przyciąga twoje biodra lub nadgarstek jeśli robisz to ręką to zacznij dawać jej kolejny orgazm. Dwa, trzy powolne ruchy i od razu przyśpeszaj. I tak do kolejnego orgazmu. Powodzenia.

Gość MalutkaZona
spróbujcie podwójnej penetracji z wibratorem w jej tyłku. Wtedy penis w pochwie bardziej naciska górne ścianki pochwy.

Gość gość
bedzie sie darla z 1.5 godziny jak ja dobrze zerzniesz a po wszystkim czlonka wytrzesz w firanke ale nie z roskoszy tylko dlatego zes firany uj***l

Gość gość
jak sie bzykam z facetem mam pochwowy,jak robie to sama lechtaczkowy a tak naprawde czy to takie wazne jaki sie ma orgazm? wazne ze ludzie sie kochaja i sprawiaja sobie wzajemnie przyjemnosc -po co szukac dziury w calym skoro jest dobrze?

Gość engineer
poloz kobiete na plecach . Podnies jej nogi do gory ,mozesz je połozyc na swoim ramieniu i powoli stymuluj jej przednia scianke penisem. Oczywscie zatroszcz sie o atmosfere i orgazm pochwowy masz kak w banki. Najwazniejsxe pamietaj zdby stymulowac przednia scianke dlatego powoli i dokładnoe

Gość Blerrr
A co? Wycierasz c***a w firanki? Nie... po tym darłaby się przez cały tydzień :classic_cool:

Gość gość
no a co twoj tez tak robi

Gość gość
no a co twoj tez tak robi

Gość gość
ten koleś z filmiku jest obrzydliwy :/ przy nim bym w życiu orgazmu nie dostała

Gość gość

Gość gość

Gość gość
A tak w ogóle sie nie znacie nie każda kobieta ma orgazm ten i ten. . . . Nie raz tylko jeden. I tyle to normalne.