Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhdgasfhgdsughdfio

pytanie o antidral

Polecane posty

Gość uhdgasfhgdsughdfio

hej, dzisiaj w koncu zakupilam antidral i chcialambym go uzyc, tlyko pod pachami nie mam wydepilowanych włoskow, czy to jest jakis problem ?moga w czyms przeszkodzic ? lepiej dziisaj wydepilowac i jutro zaczac kuracje? czy juz dzis moge uzyc ? prosze o odpowiedzi

Gość mała ołowiana larwa
Nie, to żadna przeszkoda. Sama go stosowałam. :) Efekt świetny :)

Gość uhdgasfhgdsughdfio
dzieki za odpowiedz!!!! no to bosko, ja juz sie nie moge doczekac, mam wielkaa nadzieje ze mi pomoze, juz tyle sie mecze z tym problemem ;))

Gość mała ołowiana larwa
Skończą się, zobaczysz :) Ja nie wiedziała co robić, nie wiedziałam dlaczego to się dzieje. A teraz zużyłam całą buteleczkę i odstawiłam :) I nie mam problemu :) Stosuję teraz taki łagodniejszy środek Herbinę. Tak dla pewności :) Trzymaj się dziewczyno. Cieszę się razem z Tobą, bo wiem jak okropnie życie może wyglądać jak się ma TAKI problem :)

Gość uhdgasfhgdsughdfio
ja prawdopodobnie mam to z nerwow, ale normalnie potrafilam miec plame do lokcia, i dla mnie byla to normalka, ale swietnie radzlam sobie z maskowaniem tego, no jest to strasznie meczace, nikt nie wie jak nie przezyl, nie pozwolilam sie dotykac bo balam sie ze ktos wyczuje pod reka ;/ a mam jeszcze jedno pytanko, stosowac codziennie czy co 2 dni ?

Gość mi pomagał andrital
Ale tylko 4 użycia. Potem pociłam sie jak mysz i tak jest dalej , mimo uzywania. ;/

Gość poiuio
to zalezy czym depilujesz.Ja uzywam depilatora i zawsze po depilacji musze odczekac ok 2 dni bo strasznie piecze.Nie wiem jak jest po maszynce.

Gość załamana.........
Ja też mam Ten problem. Niestety mi Antidral ani Etiaxil nie pomogły. Byłam u dermatologa i mi powiedział że taka juz moja natura. A to jest naprawdę okropne:(:(:(:( Ciągle czuję dyskomfort....:(

Gość dhdfghdh
up

Gość uhdgasfhgdsughdfio
o Boze... naprawde wam nie pomogl ??????????? to sie teraz bede bac

Gość uhdgasfhgdsughdfio
depilije zwykla maszynka i kremu do tego uzywam nie wiem jak to sobie rozplanowac, bo chce zaczac dzisiaj uzywac, i tak codziennie, ale bede musilaa w koncu sie ogolic przeciez, a nie chce przerywac kuracji

Gość larwo ołowiana
gdzie kupujesz herbinę??? jak ja tęsknię za różową i żółtą...