Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANITKA WAWA

20-letnie mamy i przyszle mamy zapraszam

Polecane posty

Gość Maczekkk
tzn tak długa historia ale kochałam sie bez zabezpieczenia pare razy w miesiacu i niby nie do konca ale okres mi sie spoznia o 3 dni.

to zrób test najprościej lub badanie z krwi i wtedy bedziesz pewniejsza a nie żyjesz w niepokoju :)

Gość Maczekkk
ale wiesz co strasznie sie boje zrobic testi narazie jest dla mnie lepsza ta niewiedza.Do gina sie zapisze jutro mam nadzieje, ze mnie szybko przyjmnie.

wiesz moze tez za bardzo sie stersujesz i dlatego okres ci sie spuźnia najlepiej jak zrobisz test żebys wiedziala odrazu

Jedz folik 1t/dobe Mąż badź narzeczony niech je raz dziennie ANDROVIT:) My z narzeczonym tez przez długi długi czas nie moglismy dać rady, ale kiedy zaczelismy brac te witaminki odrazu się udało. Nie wierz w testy owulacyjne bo ja kupiłam ich mase przez internet , a i tak kiedy były dwie krechy nic nie dało :( no i jeszcze jedna sprawa. Najważniejsze żebys przestała tak o tym obsesyjnie myślec. Bo to tylko szkodzi. Przeszłam to an walsnej skórze to wiem. Ja zaczęłam brac witaminki, ON też i powiedzielismy, ze koniec z wpajaniem sobie kiedy co i jak, koniec z zyciem tylko i wyłącznie owulacją. Nie mysl o tym, bierz witaminki , a napewno zajdziesz :) No i życzę powodzenia.

a dziękuje za informacje. jestem umuwiona na zrobienie wyników i wogule na kontrole na środe do gina i się okaże co i jak bedzie :)

no z 8 miesięcy...tzn wiesz, samo staranie trwało moze z 5 miesiecy, ale tak od 8 miesiecy kochalismy sie bez zabezpieczenia, z twierdzeniem, ze jak bedzie dzidzia to tragedii nie będzie.. no i wtedy jak sie nie pojawiało to zaczęliśmy się martwić.

izunia198843 my sie staralismy o maluszka przeszlo rok juz odchodzilam od zmyslow co jest nie tak dopiero jak przestalam o tym myslec za misesiac sie udalo.znajomi wczesniej mi mowili zebym odpuscila bo sie nie uda ale myslalam sobie ze to tylko gadanie.jednak mieli chyba racje

wiece ja tez tak przez kilka miesiedzy bardzo bragnełam tak samo jak i teraz pragnę ale teraz troszkie odpuściłam myśli są różne ale szczerze nie zastanawiam się narazie czy jestem w ciąży czy nie jestem spokojna i staram się tak bardzo częśto nie myśleć o ciąży czy się udało czy nie :)

sami wiecie jak człowiek czegoś chce a potem jak to się muwi mały szok i zaskoczenie że nie ma ale ja nadal bardzo pragnę być w ciąży :) wiecie ja od kilku tygodni muwie że ci co chcą to zazwyczaj nie maja a ci co nie chcą to zazwyczaj maja

Gość inek
Hej mam 20 lat i mam roczną córeczke co tam mamuśki?? :)

Gość anitka to ile ty miałas
lat gdy się zaczełas starać o to dziecko? wychodzi na to, że nie wiecej niż jakieś 17! to patologia!

Sluchaj 'kolezanko'patologia to jestes moze ty bo ja napewno nie.Zazdroscisz ze tak wczesnie doroslam do roli bycia matka? Nie mialam zamiaru zaczac starac sie o dziecko jak pojawia mi sie zmarszczki i bede miala na karku 40 lat.Ciekawe ile dla ciebie trzeba miec lat majac dziecko zeby nie byc z patologii??a tak na marginesie mialam 18lat moja droga.I skoro rodzina radcow prawnych jest dla ciebie patologia to domyslam sie kim ty jestes

uczę się, wlasciwie koncze studium zaoczne:) do pomarańczowej": To ty chyba maleńka widocznie znasz błędną definicję pojęcia "patologia".. To Przykre..

Gość no wybacz ale kto
w tym wieku myśli o zachodzeniu w ciążę? no chyba, że sie nie ma pomysłu na to co robić dalej to najprościej jest sobie machnąć dzieciaka. Zawsze w końcu będzie mozna powiedzieć, że siedzi się z dzieckiem w domu.😴