Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie daje rady

chciałabym mieć gładkie ciało...

Polecane posty

Gość juz nie daje rady

ale to niemożliwe :( no chyba ze na jeden dzień to owszem zgodze się ale dłużej? nie ma szans. a dlaczego? ponieważ mam cholerne owłosienie :(:(:( wydepiluje się i na drugi dzień juz kłuje jak oset. masakra wolałabym być 10kg grubsza i juz nie schudnąc niż męczyć się z tymi włosami.

Gość juz nie daje rady
chyba nikt sie tak nie meczy jak ja? :(:(:(:(:(:(

Gość juz nie daje rady
a na dodatek szykuje mi sie wyjazd z facetem do krk jak ja sie rozbiore aaaaaaaaaaaaaaa

Gość nie no bezzz jajecc
każda kobieta przecież sie męczy z tym problemem :) nie jesteś jedyna :D

Gość juz nie daje rady
no tak ale wy pewnie macie tak, ze jak sie odepilujecie to na pare dni spokoj a ja? na drugi dzien kluje. i na dodatek musze golic cale nogi calusie aaaaaaaaaaa

Gość na wszystko jest rada
mam ten sam problem:P ale troszke za siebie wzielam i teraz jest ok. przed wyjazdem proponuje wybrac sie do kosmetyczki na deplilacje woskiem, naprawde da sie przezyc:P a efekt utrzymuje sie jakies 3 tyg.:) mysle, ze warto, tylko przeba pameitac, ze za 1 razem zeby zapuscic troszke tak do 5mm najlepiej;) 🖐️

Gość juz nie daje rady
ale tez depilujesz cale nogi?? uda tez? bo ja tam tez mam tego mnostwo. szlag mnie juz trafia. to zawsze bylo moim zmartwieniem

Gość juz nie daje rady
ktos jeszcze sie tak meczy jak ja?

Gość dfgdf
powinnysmy zostac takie jakie nas Bog stworzył a ta moda echh, ja jestem coraz bardziej owłosiona mimo ze siegole, depiluje a jak nie bede sie miała czym golic czy depilowac to co ? zarosne jak małpa?

Gość juz nie daje rady
no tak tak ja bym zarosla jak malpiszon:(

Gość dfgdf
chuj mnie trafia, np na brzuchu kiedy jeszcze nie depilowałam to bylo normalnie ale ni ja musialam rtuszac te jebane włosy i co? tera zsa dłygie i ciemne :o poprostu dosiega mnie juz maksymalna kurwica

Gość juz nie daje rady
ja na brzuchu nie ruszam, ale nogi to koszmar caaaaluskie we wlosach uda az po tylek i w tylku tez co za cholera z nimi. kobiety powinny wogole nie miec wlosow. tylko powinny byc na glowie. nigdzie wiecej i kropka!!

Gość gwoli ścisłości
brwi i rzęsy też niech zostaną! :-)

Gość juz nie daje rady
oj zapomnialam o brwiach i rzesach te teak jak najbardziej niech zostana i wlosy na glowie. reszta SIO!!!

Gość nutika83
Skoro masz tak dużo owłosienia na nogach, to byc może masz zdrowotny problem...Czy na brzuchu, piersiach i dużo w okolicach bikini też??? to się nazywa HIRSUTYZM, tu jest taki topik, poczytaj go. I do lekarza, bo to poważniejsze zaburzenia. Ale i tak, aby się pozbyć włosów, to kosmetyczne zbiegi jedynie ;/ wiem, bo mam tak samo ;(

Gość juz nie daje rady
nie na piersiach nie mam i na brzuchu malo ale w okolicach bikini owszem jest ich duzo i na nogach baaardzo duzo. mam zamiar sie wybrac do kosmetyczki na wosk. moze cos pomoze, bo maszynka jest straszna na drugi dzien wszystko odrasta