Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cozaswiat

MATKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam problem uporawialam petting z chlopakiem nie bylo wytrysku ale był ten płyn :(( i boje sie tego ze np moj chlopak wlozyl rece do kieszeni albio ja mu wlozylam a tam kieszenie byly nim troche zwilzone i boje sie ze mogl to przeniesc do mnie:(( i wlozyc mi palec z tym;( strasznie sie boje;(

prosze mi to wytlumaczyc:( błagam was nie krzyczcie ze to glupie i ze dziecinne poprostu wytlumaczcie prosze:(( boje sie ze zaszlam:((

Gość nie zaszłas
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nawet nie wiecie jak sie boje;( zrobilam juz dwa testy wyszly negatywnie ale naczytalam sie w internecie ze niektore robily po 3 testy i wychodzily negatywnie a pozniej okazalo sie ze byly w ciazy;( nie wiem po jakim czasie one te testy robily ja to z chlopakiem zrobilam 6 a testy robilam 27 i 1 marca;( nie wiem czy to dobry czas nic nie wiem;(

prosze no:((((((((((niech mi ktos pomoze cos doradzi:((wyrazi swoja opinnieee:(((((

Gość eM.
Dziecko drogie, wystarczy zajrzec do pierwszego z brzegu podrecznika do biologii. Nie, nie moglas zajsc w ciaze. Plemniki poza ustrojem giną prawie od razu. jezeli chcecie uprawiac sex to najpierw się doedukujcie. Najpierw trzeba miec w głowie, żeby miec w pochwie.

Gość myya
wiem ze sie nakrecasz i ze nie jest Ci latwo, ale nikt nie moze stwerdzic jednoznacznie bo nikt nie iwe co tam si ewydarzylo.........w przyrodzie wszystko jest mozliwe ale przez ubranie nie zajdziesz, palcem moze i by mogl cie zaplodnic ale szanse niewielkie no i oczywiscie nie rozwialam twoich watpiliwosci ale mysle ze nei masz sie czym przejmowac i na przyszlosc odpusc sobie bo za kazdym razem bedzi egorzej...wiem to z autopsji w takich momentach niemozliwe uklada sie w logiczna calosc i lipa nic nei zrobisz ewentualnie zwariujesz ;P

Gość eddesa
wiesz co dziewczyno nie wiem ile masz lat ale z twojej wypowiedzi wynika ze 7, zero wiedzy na temat biologi dzieci nie przynosi bocian ani nie znajuje sie w kapusci, i jedno niepokalane poczecie chyba wystrczy doedukuj sie lepiej zamias brac za cos o czym pojecia nie masz