Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaisss25

sama na wesele,iśc nie iśc?

Polecane posty

Gość annaisss25

to wesele przyjaciółki ze studiów.strasznie nie chce sama isc, a nie mam zadnego wolnego kolegi.plus wiem,że ma nie byc nikogo wolnego na tym weselu.nawetkolezanka mi powiedziala zebym lepiej z kims przyszla,zebym miala sie z kim bawic.i nie wiem co zrobic?nie chce isc sama i siedziec samotnie w kącie:(

Gość a taki ta
a gdzie to wesele?

Gość płatek śniegu na pustyni Gobi
Ja bym wpadła do kościoła, dała prezent, na weselu posiedziałabym chwilkę, skosztowała ciasta i po angielsku ulotniłabym się widząc, że wszyscy są zajęci sobą i szykuje się samotny wieczór pośród półmisków. Wilk syty i owca cała.

Idź,ile posiedzisz na tym weselu będzie zależne od sytuacji.Jak nie pójdziesz to sie nie przekonasz.

ja tez musze isc na wesele, jestem swiadkowa i ide sama, lepsze to niz brac kogos kto bedzie cala noc tylko kula u nogi

Gość Stokrotka8885
Nie radze isc sama na wesele, gdy wszyscy pojda tanczyc a ty zostaniesz sama przy stole bedziesz zla na siebie ze nie zaprosilas nikogo. Mialam ten sam problem, a do tego bylo to wesele mojej siostry, tydzien przed weselem nie mialam z kim isc i kolezanka zaproponowala mi ze jej kolega moze ze mna pojsc a ze ja nie mialam juz innego wyjscia a nie wchodzilo w gre ze pojde sama wiec zgodzilam sie. Najlepsze w tej historii bylo to ze poznalam sie z tym chlopakiem dopiero na godzine przed weselem;p i wybawilam sie z nim naprawde super, nikt nawet nie zauwazyl ze my sie nie znalismy wczesniej a niektorzy nawet mysleli ze to moj chlopak hehe wiec radze ci zebys zapytala znajomych czy nie maja jakiegos fajnego kolegi ktory moglby pojsc z toba na wesele, pozdrawiam

Gość annaisss25
nie bardzo, niedawno miałam wesele innej koleżanki,wyptywałam się znajomych ale niestety nie znali nikgo kto by poszedł,wiec teraz bedzie to samo.nie chce isc!:( zapłacze się bede siedzieć żałosna, sama;(

eee tam, przeciez nigdy na weselu nie jest tak, ze wszyscy na raz ida tanczyc, poza tym po czasie niektore panie sie zmecza a panowie popija to bedziesz tez proszona :P ja sobie tak powtarzam i ide sama :D

Gość harekrishna
tanczenie z facetami ktorzy po pijaku gapią sie na mnie maslanymi oczami i maja mordki i smutne psiaki mnie jakos nie bawi.chyba ze sama sie spije

Gość annaisss25
no i co ja mam zrobic?

Gość co za problem idź koniecznie
zawsze możesz odbić jakiejś faceta i ewentualnie stracić kłaki na głowie, ale zyskać mena

Gość annai
nie isc. ja raz poszlam i to byla katastrofa, wojkowie ze mna z litosci tanczyli:((

Gość annaisss25
tu bedzie wesele kolezanki wiec wlasciwie prawie nikgo nie bede znac.ale wiem ze maja byc pary wiec raczej nikt nawet z litosci nie zatanczy,to bedzie STRASZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja bym poszla tylko do kosciol
a na slub. bylam na weselu kolezanki w delegacji ja, koolezanka plus kolega i powiem ci ze gdyby nie ten kolega(a wlasciwie starszy pan wspolprcownik) to siedzialabym caly czas. nikt z gosci mnie nie poprosil do tanca same parki zajete tylko i wylacznie soba. nawet pan mlody mnie nie poprosil do tanca. po oczepinach sie ulotnilismy. moja kolezanke(starsza odemnie jakies 15 lat) porosil jakis facet ktremu wpadla chyba w oko i z nim troche potanczyla

Gość annaisss25
nie moge sie ulotnic po samym slubie,kolezanka sie na mnie obrazi! ehh nie wiem co robic.nie chce siedziec sama w kacie:(

Gość ja bym poszla tylko do kosciol
powinna cie zrozumiec zamiast sie obrazac. chyba doskonale zdaje sobie sprawe ze skoro pojdziesz sama to bedziesz siedziec w kacie. zreszta sama ci powiedziala ze ie bedzie tam nikogo wolnego. co innego gdyby kolezanka wiedziala ze bedzie kos wolny i ci o tym powiedziala. no ale w takiej sytuacji to ja bym poszla tylko na slub. przeciez to on jest chyba w tym wszystkim najwazniejszy