Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 2444

pytanie do kobiet 158-160 cm wzrostu

Polecane posty

Gość marcin 2444

ile wzrostu chcialybyscie, zeby mial wasz facet?

Gość ppppppppppppppppp
min 170

Panie kochają facetów przynajmniej o 1 cm wyższego ,ale przynajmniej o 5 dłuższego od innych do tej pory poznanych

Gość Młody Sportman
A 185 może być?

grzeczna diablica -> żeby potem nie było tobie strach z takim szczupłym, wysokim patykiem przejść przez miasto :)

a co z tym >????????????????????? ale przynajmniej o 5 dłuższego od innych do tej pory poznanych

no właśnie w tym sensie Kurde produkuje się i mało kto kuma

Quest... Nie Na innym topiku przedstawiłem poglad .Jak znajde to wkleje/ (nie chce mi sie powtarzać) Pozdrawiam

Gość tresjolie
160 to nie kobieta...

Quest znalazlem Ja jako facet z obserwacji wiem,że nie takie ważne czy duży . Ja mam np: trzy rozmiary Zauważyłem,ze partnerki najbardziej cenią jak jest twardy i długo twardy i coraz twardzszy i najtwardzszy ... i żelazny

jak tak czytam to rozmiary dla kobitek są ważniejsze niż samo to czy ktoś jest przystojny :) Ciekawe, coś w tym jest bo jakoś nie wyobrażam się chodzić z dziewczyną poniżej 170cm bo wygląda to trochę kuriozalnie jeśli ktoś jest za wysoki, bądz za niski

ONE22 to celna uwaga, bo co lasce po 22cm fajce jak po 2 min. robi się miękka jak flak :D

1.kiedy preferuje się dużo wyższego mężczyznę to nie zawsze można dojrzeć jego twarz szczegółowo, więc czy to istotne, czy jest przystojny?;P 2.kiedy bierze się pod uwagę wyłącznie długość przyrodzenia to chyba nie trzeba już patrzeć na twarz, a co dwie głowy to nie jedna, któraś powinna być ładniejsza:D

bladolica CZyli jesteś za TWARDOGŁOWYM ????

one22 odpowiem tak, twardą, bo przecież mózg musi odpowiednią osłonę,aby pracować prawidłowo... Quest... nie chciałam Ci tego robić, mam nadzieję,że się nie potłukłeś?

bladolica baaaardzo słuszna uwaga :D:D:D one czy to nie cztery rozmiary ? długo twardy i coraz twardzszy i najtwardzszy ... i żelazny :) fajny taki :D

biadolica, ale nie wmówisz mi, że przez większą część czasu się patrzysz na dolną głowę niż na górną głowę.

niegrzeczna diablica Właśnie powiedziałem że panie takie lubią. gadkę o długościach uskuteczniaja laicy .Długości facet ma kilka . Ale najlepsza rozkosz dla kobiety to ŻELAZO

nie potłukłem się, ale trochę mnie to rozbawiło. nie myślałem po prostu , że są takie świńtuszyce które tak mocno przykuwają uwagę do dolnych instrumentów

grzeczna diablica cieszę się, że się ze mną zgadzasz.One 22 miał chyba na myśli żelaznego jako efekt tych trzech długości:)

biadolica już się nie tłumacz . Zrozumiałem Cię nad wyraz jasno:)

Quest... Nie mów ,że nie widzisz na ulicy jak laski ci fiuta obcinają . Może zmień fason jeansów

zawsze mówiłam facet ma być wysoki.... bla bla bla... zakochałam się (mam 161) W 165cm chłopaku, który był cudowny, a jego wzrost nie grał roli. patrzyłam mu prosto w oczy w nie głowa do góry także wzrost jak i wygląd przynajmniej dla mnie jest mało istotny

Gość fafafafa
idealny wzrost to dla dziewczyny około 180, a dla faceta około 190 +, jakoś tak lepiej, inaczej wyglądają, ja mam 174 :(