klakowska84 1 Napisano Marzec 2, 2009 Witam! moje dziecko ma 8 miesiecy, ma juz 2 zabki na dole, bylam z nia 3 tyg temu u lekarza z powodu wielkiego kataru, lekarz powiedzial ze ida gorne zabki, fakt bardzo ma spuchniete dziasla, wiaodomo zel dentinox, ale katar jej przeszedl i zaczelo sie gorszee, w weekend pojechalam do szpitala na izbe przyjec, zapalenie oskrzeli, znow katar, mam juz naprawde dosyc, jestem wykonczona, robie wszytsko by corce ulzyc, czyszcze nos, ma antybiotyk od soboty, syrop prawoslazowy, krople do nosa ktore nic nie daja! dzisiaj kupilam masc taka dla dzieci do smarowaniaklatki piersiowej!!!! moze zamiast antybiotyku w syropie lepsze zaatrszyki, najgorszy ten katar, wyplywa jej, i charczy starsznie! znacie jakies sposoby domowe na gardlo, kaszel i te oskrzela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giganna 0 Napisano Marzec 2, 2009 U tak małego dziecka lepiej wstrzymaj się z domowym sposobami leczenia, a zainwestuj w prywatną wizytę u dobrego pediatry! Przecież na zdrowiu dziecka nie można szczędzić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach