Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadejdzieslonce

klamie mowiac KOCHAM, czy poprostu zdradza ?

Polecane posty

a ja ma do Ciebie pytanie, czy maz byl obecny przy porodzie?

tak przy porodzie byl choc za wiele nie widzial bo mialam cesarke,a z sexsem zaczelo nie grac krotko po zajsciu wciaze.Pytalam czy bycie przy porodzie zostawilo u niego jakis uraz,maz twierdzi,ze nie . Jestem bezradna chcialabym ten zwiazek ratowac ale NAPRAWDE robie wszystko co normalna kobieta powinna robic i to bez skutku

Gość omadzia
cześć i jak wprowadzasz powoli zmiany jakie ci poleciłam?

postanowilam kupic sobie karte do komorki, poniewaz jej nigdy nie uzywalam, mysle, ze bede \"niechcacy\" zawsze chowac ja przed mezem,ze \"niby chce cos ukryc\", siedze ciagle przed internetem, wczesniej tego nie robilam, zaczyna go to denerwowac i pyta co ja tam ciagle robie z kim pisze, odpowiadam \"to nic waznego\", jak myslisz, czy dobra taktyke stosuje ?

Gość omadzia
tak trzymaj.tylko nie zaniedbuj maleństwa.MOŻESZ JESZCZE UDAWAĆ ŻE Z KIMŚ ROZMAWIASZ PRZEZ TELEFON,JAK ZAPYTA Z KIM TO Z NIKIM WAŻNYM.ALE ZAUWAŻYŁAŚ ZMIANY?JUŻ SIĘ DENERWUJE NO NIE?WIĘC ZACZYNA DZIAŁAĆ.

Gość omadzia
A JAK BĘDZIE ŻĄDAŁ OD CIEBIE JAKIŚ WYJAŚNIEŃ TO POWIEDZ ŻEBY SAM SIĘ NAJPIERW OTWORZYŁ.JAK CI POWIE ŻE CIĘ KOCHA TO ZAŻĄDAJ JAKIEGOŚ DOWODU. NIECH SIĘ Z TOBĄ POKOCHA.

Dzieki Omadzia,wiesz to siedzenie w internecie tez daje niezla rozrywke,przez chwile moge zapomniec jaki moj zwiazek porypany jet.Kocham tego faceta(inaczej nie walczyla bym),no i do choliry on mnie tez chyba kocha(tak mowi).No bo przeciez gdybym wiedziala,ze tak nie jest nie robila bym sobie zadnych zludzen,nobo wtedy zadna walka nie ma sensu. No jak myslisz?

Gość omadzia
tak myślę.ale wiesz związek musi opierać się na miłości wierności i wzajemnym zaufaniu,a także na tym żeby partner/ka liczyli się ze swoimi potrzebami i pomagali sobie wzajemnie.powiedz to swojemu mężowi.a pytałaś dlaczego nie chce się kochać,co on na to?

nadejdzieslonce dokładnie, musisz wzbudzac w nim zazdrośc, isie nie łamać, niech on zobaczy ze sie podobasz innym, niech to zobaczy bo smao to ze mu powiesz np ze ktos cie zaczepiał...to nic nie da, on musi to zobaczyc, ubieraj sie seownie, fajnie by był gdbybys miala długie włosy to kreci kazdego faceta.

kreci glupio glowa i twierdzi,ze nie ma pojecia,ze wiecej wolnosci potrzebuje(dalam mu ja) robi i chodzi sobie gdzie chce,za to moja wolnoscia jest moj 7mio miesieczny skarb EMILY no i praca .Tak wyglada moj kazdy dzien.:( Omadzia ja to czasami jestem taka wsciekla ale tylko na siebie,ze taka glupia jestem,

Gość bkjn
moj facet zawsze starsznie podnieca mnie przed tym zanim wlozy swoja czesc we mnie... dotyka mnie , tam itp... no w sktrocie to taka gra wstepna, ale chyba zbyt dluga czasam, bo potem sie dziw ze mam tak szybko sucho :P zaczelismy wiec kupowac duex pley, dobry wybalazek, oczywiscie , kiedy juz mma slucho, a czasem jak i mam mokro to on ejscze doklada XD przez co mamy dluzszy stosunek

mam dlugie blond wlosy figure tez nie najgorsza 54kg 1,65 wzrostu i dbam o siebie w sciekla bestia tak jak piszesz ja musze chodzic bardziej sexy ubrana.Tak,tak to juz postanowione musze to w moj nastepny plan wprowadzic. Dziewczyny jestescie po prostu super!!!!!!!!!!!!!!!

Gość omadzia
swobodę miał jak był kawalerem,teraz jest żonaty i powinien zająć się tobą.niestety,ale małżeństwo to też zobowiązanie.musisz mu to powiedzieć.no bo ile ma zamiar się bawić?przecież tobie też coś się od życia należy.jak chce chodzić to powiedz mu żeby cię zabrał ze sobą.

Gość omadzia
racja,a jak się nie malujesz to zacznij.mój zawsze pyta dla kogo tak się stroję.zafunduj sobie wizytę u fryzjera,a zobaczysz,że humorek ci się poprawi.

wiesz to jest chore bo sama jestem fryzjerka,a wlosy praktycznie upiete tak samo(dzien po dniu).masz racje tak zrobie sobie nowa fryzure i to najlepiej odrazu jutro. Omadziu musze leciec bo moje malenstwo obudzilo sie,a moj facet pracuje dzisiaj na nocna zmiane. Trzymajcie sie cieplo,do jutra,pozdrowionka.

Gość bkjn
noo co rracja to racja, a jaka wzbudzisz w nim zazdrosc , zainteresowanie :) co najwazniejsze usmeichaj sie jakby nogdy nic:) serio dziala :)

Gość omadzia
witaj nadejdzieslonce i jak jest nowa fryzura?