Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMKA 25

Do kiedy seks w ciaży?

Polecane posty

Gość MAMKA 25

Do kiedy mozna sie kochac w ciązy?W sumie przez cały okres ciązy niemialam ochoty na seks, ale teraz jestem w 35 tyg. ciązy i mam ochote.Czy to jest normalne?W sumie przez cały okres ciązy kochałam sie tylko z męzem 2 razy.Ostatnio wczoraj.Martwie sie czy niezaszkodze dziecku??????????

jak nie ma przeciwwskazań od lekarza to do samego końca, ja jeszcze dzień przed porodem kochałam się z partnerem

Gość MAMKA 25
Miałam małe problemy.Groził mi w 30 tyg. przedwczesny poród.Ale teraz wszystko sie unormowało.

Gość tak na marginesie
a jak twój mąż wytrzymuje taką długą abstynencję? jeżeli wszystko się unormowało to możesz się kochać.

Gość MAMKA 25
Wiadomo jak kazdy facet, potrzeby ma.Jakos wytrzymuje, musi.Ale widac tez ma duzego stresa.Chyba kazdy facet boi sie o dziecko ze moze cos mu zrobic.Ale jest wyjatkowo delikatny.

Najlepiej wstrzymaj się na 2 tygodnie przed terminem - wtedy szyjka macicy robi się coraz bardziej wrażliwa na prostaglandyny, które są zawarte w spermie, i przez seks można niepotrzebnie przyspieszyć poród

Moja ciąża nie była zagrożona, więc nie było przeciwwskazań do seksu. Kochałam się z mężem całą ciążę i dzien przed porodem, choć to wywołało małe skurcze. Ale miałam planową CC więc nic sie nie działo. Dziecko jest zdrowe.

Gość dziumdziulaczek
kochalam sie z mez4em cala ciaze,nawet dwie godz przed odejsciem wod,na palcach jednej reki mozna by policzyc dni w ktorych tego nie robilismy.jesli wszystko jest w porzedku to chyba nie ma przeciwskazan