Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wearblack

romans z wujkiem

Polecane posty

Gość wearblack

jak miałam 17 lat mój wujek powiedział mi że jest we mnie zakochany. uwiódł mnie, byłam młoda i głupia i wierzyłam mu we wszystko. dość szybko się otrząsnęłam na szczęście. problem w tym że od tamtego czasu minęło już 6 lat a on nadal ma jakieś fantazje na mój temat... wypisuje mi że chciałby się spotkać, wprost proponuje romans. ja nie wiem co ja mam robić, odtrącam go, a on wtedy chce mnie jeszcze bardziej. już nie mówię o tym, że jak czasami nocuję u ciotki to on do mnie w środku nocy przychodzi... a do tego za każdym razem jak mu odmawiam i nie chcę zrobić tak jak on chce, to on strzela taaakie fochy. obraża się na mnie, mówi że jestem egoistką, że jestem zapatrzona w siebie... nikt mi nigdy takich rzeczy nie mówił, więc wątpię żeby to prawda była. myślę, że to przez to, że go odpycham tak mówi. fakt faktem nie chcę popsuć sobie relacji z rodziną, ale nie wiem też jak sobie z tym poradzić. jak tak dalej będzie, że on za wszelką cenę będzie chciał mi udowodnić swoją wyższość to chyba o tym powiem ciotce, bo już nie wytrzymam. ale nie chciałabym tego robić. może ktoś coś mi poradzi...

Gość nie bądź swinia daj wujkowi

Gość znowu zaczęły
się ferie??????????????

Gość to mu powiedz ze
bedziesz ludzia opowiadac ze cie zg..... kiedys i napewno cie w spokoju zostawi

nagraj jak się do Ciebie zaleca, pokaż smsy czy coś. stary zboczony piernik...

Gość wearblack
taaa już o tym myślałam a jak się rozochoci jeszcze bardziej, przecież ja tego nie wytrzymam

jak nie pokaże dowodów to ciotka pewnie nie uwierzy. Fakt, w naszym kraju to nie zbrodnia, w anglii np koleś mógłby dostać 15 lat za usiłowanie gwałtu... powaga.

Gość wearblack
tak sie składa że mój wujek jest starszy ode mnie o rok i jest bratem żony mojego brata

Gość przestańscie mówić
o zboczonych wujkach bo mi się rzygać chce :( Mój opowiadał mi zbereźne rzeczy jak byłam mała na szczęście na nic więcej się nie odważył..

Gość przestańscie mówić
ale i tak czulam się wykorzystywana :(

Gość wearblack
ktos sie za mnie podaje spoko dzieki

już się zarejestrowałam :) mój wujek nie jest starszy o rok, tylko o 24, ale to nie ma znaczenia...