Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VECTRA78

CZY KOMUŚ ROBI SIĘ W LODÓWCE TAKA GULKA Z LODU W ŚRODKU

Polecane posty

MAM PROBLEM, MAM LODÓWKĘ AMIKA I W ŚRODKU NIEJ NA TYLNIEJ ŚCIANIE ROBI MI SIĘ TAKA GULKA Z LODU CZY MOŻE KTOŚ WIE JAKA MOŻE BYĆ TEGO PRZYCZYNA I JAKSIĘ TEGO POZBYĆ

Gość lodówka electrolux
Może być,że rozszczelniły się w ścianie przewody z płynem chłodniczym dlatego obmarza,jeśli lodówka jest na gwarancji radzę to zgłosić.W takim przypadku lodówka idzie do wymiany.Miałam to samo zaraz po gwarancji i lipa.

JEST JUŻ DAWNO PO GWARANCJI.CZY MOŻE WIESZ ILE BY KOSZTOWAŁA NAPRAWA

Gość lodówka electrolux
Nie wiem ile dokładnie to kosztuje,ale chyba niezbyt chętnie chcą wykonywać takie naprawy,dużo roboty.U mnie te przewody przechodzą z tyłu a potem z boku,więc nie było dojścia,trzeba by ciąć blachę.Dałam sobie spokój,na razie lodówka chodzi,wymienię jak padnie.Zadzwoń i zapytaj,jeśli przewody są tylko z tyłu to można naprawić,ale czy warto zapytaj fachowca.

hm, ja tez mam kule lodu w lodówce, aktualnie mam Wirpool i pewnie trzeba bedzie pomysleć o zmianie...bo tez woda mi stoi w szufladach, to pewnie od tego lodu...jak juz będę wyieniać to podobają mi sie te duże dwu drzwiowe LG, jak myślicie warto w taką zainwestować?

Ja mam za mało miejsca w kuchni na taką lodówę. Zastanów się, czy będziesz miała co trzymać w niej, no chyba, że masz dużą rodzinę..Ja mam wyższą ode mnie i czasami są w niej pustki.

Gość mam dwudrzwiową
i wcale a wcale nie jest za duża a mieszamy we dwoje. tyle że ja w lodówce lubie miec kilka serów, jogurty, napoje, alkohol,soki, przeróżne słoiki itp. lubie otworzyc lodówke i miec wybór

...no właśnie, wybór, różnorodność jedzonka w lodówce to lubię. Teraz jak robię zakupy to muszę się ograniczać i myśleć czy mi do lodówki wejdzie, bo 3 półki, które mam to raczej mało. A jest nas trójka. Jak już się wypuszczę na miasto to chętnie bym zrobiła zakupy na cały tydzień, a do takiej dużej lodówki to pewnie wszystko wejdzie. Podoba mi się w tych lodówkach LG ta prostota i elegancja. Mojej kuchni dodałoby to charakteru...hm...ciekawe jak z rozmrażaniem, strasznie tego nie lubię, mam nadzieję, że sama to robi...?

Gość po piervo
co to znaczy gulka - nie rozumiem. po drugie - w mojej lodowce nigdy nie widzialam lodu (?) mam ustawine na 3 no chyba ze w zamrazarce.

Gość vectra chyba
dwuagregatową, a nie dwudrzwiową masz:-P

Gość ARA196
Zeby lodówka miała dwoje drzwi wcale nie musi mieć dwóch agregatów.Moim znajomym zrobiło się coś takiego po przewiezieniu do innego mieszkania. Fachowiec stwierdził, że to zostało uszkodzone a naprawa będzie kosztować tyle, że lepiej wymienić na nową.

Gość droga usługa
mojej tesciowej tez w nowej amice robi sie taki lód w jednym miejscu przy drzwiach zamazarki, że aż drzwiczki sie otwierają.

Parę miesięcy temu kupiłam sobie kosz wiklinowy i postawiłam na lodówce może on jest za ciężki więc go zdjęłam .Może to przez ten kosz?

Gość vectra chyba
jeśli ma dwoje drzwi jedne nad drugimi to jest dwuagregatowa i to juz nie jest lodówka, a lodówkozamrażarka:-P

JA JESTEM ZE WSI WIĘC ZA BARDZO NIE ODRÓŻNIAM SORRY DZIĘKI ZA WYJAŚNIENIE

Gość niekoniecznie lodówkozamrażark
która ma dwoje drzwi jedne nad drugimi musi mieć dwa agregaty

Gość SPROSTOWANIE
W woli ścisłości agregat to całość układu chłodniczego i to,że jest dwu drzwiowa nie ma nic z tym wspólnego.Lodówkozamrażarka(2 drzwiowa) może mieć 1 agregat lub 2... AMEN ps.niektórzy piszą taki bzdury,a nie mają o tym bladego pojęcia.

Gość gorenje
u mnie też sie zaczeło tak robić, na tylnej ściance robi sie lód i często mam wode w pojemnikach na warzywa, lodówka ma ok 4 lat ale robi sie tak od niedawna

GORENJE CZY COŚ Z TYM BĘDZIESZ ROBIC JAKIEGOŚ FACHOWCA BĘDZIESZ WOŁAĆ LUB DO SERWISU BĘDZIESZ DZWONIĆ

Gość gośćppppp
ja tez mam gorenje i po 5 latach to samo. gula lodu w lodówce i pełno wody