Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwetta30

pewnie mnie zlinczujecie, ale potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość iwetta30

mam 20 lat.1 marca przeżyłam swój pierwszy raz z osobą którą kocham. Było spontanicznie i namiętnie-niestety za spontanicznie..Uwielbiam pozycję na jeźdzca-tzn zawsze mi sie podobała i odbyło sie to w tej pozycji. poszłam do toalety i okazało sie ze na majtkach mam krew-na początku myslałam ze to okres-bo zawsze mi wypada na początku miesiąca-ale ze go nie dostałam to uznałam ze to musiało byc krwawienie (błona dziewicza). panicznie boje sie ciaży-czy to mozliwe ze jestem w ciązy. cały akt nie trwał długo, bolało troszkę-chłopak nie skończył we mnie-właściwie w ogóle nie skonczył (nie doszło do wytrysku bo sie speszyliśmy po moim powrocie z toalety)-wpadłam w jakąś panike dziwną bo nie chciałam tego zrobic bez zabezpieczenia. to była jedna chwila i człowiek stracił nad soba kontrole;( Dodatkowo to był dzien praktycznie przed okresem-koniec cyklu. cały czas sie denerwuje, płacze, nie moge jesc i spac juz 2 dni. miesiączki nie mam.

Gość uszy do gory
szansa jest, ale minimalna. nie denerwuj sie, bo opoznisz okres jeszcze bardziej. i na przyszlosc sie zabezpieczaj, rzecz jasna

Gość loriiii
Uspokój sie dziewczyno..to stress powoduje opoznienie okresu:-)

Gość klociaciocia
Hmmm dziwnie napisane - uwielbiam na jeźdźca + mój pierwszy raz. Ale ok. Niestety jeśli stosunek miał miejsce dwa dni temu nikt nie jest w stanie Ci powiedzieć czy jesteś w ciąży. Krew po rozdziewiczeniu może pokazywać się trochę później, tak ślimaczyć... Jeśli jednak twierdzisz że stosunek miał miejsce przed spodziewaną miesiączką nie powinnaś się martwić.

jest nikla szansa na ciaze ale zawsze jakas jest - jesli nie uzyliscie zabpieczenia

Gość iwetta30
na jeźdźca-no po prostu stało się to w tej pozycji. Sama tak pokierowałam, bo..nie wiem dlaczego, nie umiem tego wyjaśnić-zawsze mi sie podobała z filmów, wydawała mi sie taka, ze moge kontrolować ruchy i tempo (i tak też było). chciałam sie kogoś poradzić, bo nie mam przyjaciół zbyt wiele-każdy ma swoje sprawy, liczyłam na jakieś "dobre dusze" z forum. dziekuje Wam za odpowiedzi. Mam nadzieje ze sie uspokoje;/ to dla mnie nauczka i JUZ Nigdy wiecej tak nie postąpie.

Gość domi8
dla mnie to jest dziwne tz.Ja jestem mezatka 5 lat ,sex uprawiam od 10 i nadal czasem mnie boli NA JEZDZCA. a co mowic o pierwszym razie,to chybabym sie rozerwalala...

Gość ona 20
ałc pierwszy raz na jeźdzca...nie dziwe sie ze była krew...kiedys gdzies słyszalam ze okres zawsze spoznia sie po pierwszym razie

Gość iwetta30
dostałam dziś okres. Skąpy-ale to chyba przez stres i antybiotyki które brałam bo niedawno byłam chora. Jest miesiączka.

Gość mcmer
I jak nie chcesz się sczechizować to do ginekologa po tabletki

Gość iwetta30
powinnam jeszcze zrobić test dla pewności? tak.wybieram sie do ginekologa.postąpiłam niewłaściwie-wiem to.ponosi sie skutki swoich czynów.