Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻabaRopucha

Czekam na okres... A raczej na dwie kreseczki

Polecane posty

Gość ŻabaRopucha
Fgwer zostań ;) Temat jest dla Wszystkich :) Najchętniej to zaraz zrobiłabym ten test, ale nie mam... Wyczytałam gdzieś, że testy owulacyjne mogą wykryć ciążę... Wiecie coś na ten temat...?

Żaba ,niestety nie wiem nic na ten temat,ale raczej nie wydaje mi sie to sensowne,moze lepiej zrob test c.jutro z rana

... nie popadajmy w paranoje !!! testy owulacyjne jak sama nazwa wskazuje wykrywa dni płodne czyli te kiedy mamy owulację !!! A od ciąży są testy ciążowe. ...Pozostaje nam nadzieja..a wogóle dziewczyny to ja myslę, żi im mniej będziemy o tym wszystkim myslec tym szybciej będzie miła niespodzianka :)

Gość ŻabaRopucha
Czytałam na jakimś forum i tutaj chyba też, że właśnie owulacyjny wykrył ciążę... Dzisiaj już mi się nie chce jechać po test, jutro, albo pojutrze będę na zakupach to kupię. Zrobię w niedziele, jak nie wyjdzie to już ie będę się łudzić...

Gość ŻabaRopucha
Już nie czekam :( @ jest :( :( :(

Gość saleminka8
nie smuć się,zajdziesz w ciąże :) tylko czasami sie nie udaje,ja starałam się 2 lata i zaszłam w ciąże ;) ale poroniłam :( teraz znowu jestem w ciąży :) bo mam już dobry sposób na dzidziusia ;) Teraz modlimy się o zdrówko naszego okruszka :)

Gość ŻabaRopucha
A jaki to sposób? :) Myślałam, że to już....o ale cóż.... :(

Gość ten sposob
to po prostu mierzenie temperatury, ale to był tylko przypadek

czeesc.dziewczyny.ja.tez.czekam.na.@.a.raczej.na.jej.brak;)...wybaczcie.ze.tak.pisze.ale.spacja.mi.nie.dziala.:/...staramy.sie.3.cykl.mamjuz.synka(.2.lataka)i.nie.moge.sie.doczekac.2-giej.dzidzi:)....Kobietka.witaj.nasz.topik.chyba.umiera:(

Gość ŻabaRopucha
Ja zaczęłam łykać wiesiołek i zamówiłam z internetu jakieś zioła na owulację, mam nadzieję, że w tym cyklu Nam się uda... Wczoraj jeszcze wszyscy Nam mówili, że powinniśmy sobie "zrobić" dzidziusia... A co Oni myślą.... że chop siup i jest??? Teraz czekam aż @ się skończy.... i zaczynam ;)

ja.wlasnie.bralam.wisiolek.w.tym.cyklu.czy.zadzialal.zobaczymy;).wczoraj.mialam.takie.dziwne.nitki.krwi.w.sluzie.nie.bylo.tego.duzo.ale.dziwne.bo.nigdy.tak.nie.miala.wczoraj.byl.19dc.

Gość ŻabaRopucha
Tak bym chciała już mieć dzidziusia :) Mam 24 lata i czuję się w pełni gotowa ;) Może te moje wspomagacze zdziałają cuda :) :)

trzymam.kciuki:)aby.sie.udalo.ja.z.pierwszym.zaszlam.w.4.cyklu.:).

Gość GosiaGosia
A mi dzisiaj test pokazał dwie kreski! Nie wierzę, bo wcale się nie starałam! Jutro zrobię test z krwi :)

Gość ŻabaRopucha
Gosia gratuluję :) Miła niespodzianka na Dzień Kobiet :)

Gość GosiaGosia
Tak po terminie @ , ale nie wiem dokładnie ile, bo w połowie stycznia odstawiłam anty i od tego czasu nie miałam okresu ani objawów owulacji i dokładnie nie pamiętam kiedy był seks, gdzieś tak w drugiej połowie lutego, a może i wcześniej? Opisałam więcej w temacie "Dwie kreski i co dalej?" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4018757

Gość ŻabaRopucha
Zagląda tu ktoś jeszcze ? ;) U mnie okres się skończył, łykam wiesiołek i piję te ziółka, niedługo zaczynamy starania :) Zobaczymy, może w tym cyklu... Ostatnio spóźniał mi się @ i wyczytałam, że to może być torbiel... Wiecie może czy gdyby to było to to mogłoby mieć jakiś wpływ na zajście w ciążę?

Gość majka782
Witam!! Ja też staram się z chłopakiem od stycznia juz o dzidzusia i nic . Ostatnio też miałam bóle jakby miał nadejsc okres bolały mnie nawet piersi ale niestety na tescie jedna kreska a okresu narazie brak poczekam zobacze co bedzie dalej może za szybko na test

Gość elaelaela
czy majac okres, i uprawiajac sex mozna zajsc w ciaze?