Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablaaa

Nie lubię wody

Polecane posty

Gość blablablaaa

Chciałabym zadbać o siebie, bardziej zwracam uwagę na to co jem, więcej sie ruszam, chciałabym tez więcej pić, ale nie lubię wody. Próbowałam się do niej przekonać, ale nie ma mowy, nie dam rady, po paru łykach jest mi niedobrze... :( jakimi płynami najlepiej ja zastąpić?

Gość mam to samo.
Po wodzie jeszcze bardziej chce mi się pić :o Piję 2l coli dziennie i chciałabym to zmienić a woda mi nie smakuje :(

Gość po coli ci się nie chce pić
???

Gość blablablaaa
Ja unikam picia nap. gazowanych... Pije dużo herbaty-jestem od niej uzalezniona:(

Gość mam to samo.
właśnie nie :o Po wodzie chce mi się bardziej pić niż gdybym w ogóle się nie napiła :o

Gość mam to samo.
Ja herbaty w ogóle nie piję, piję tylko cole lub od czasu do czasu kawe

Gość tez mam problem
w w odzie rozpuszczam mineraly te musujace, tym sposobem wypijam 3 szkl. dziennie+ herbatka mietowa, owocowa, pokrzywowa.

Gość na razie anonimowa
moze kup sobie wode wysokozmineralizowana np. muszynianke, dodaj do niej plasterek cytryny lub ogorka i miete

Gość blablablaaa
Próbowałam z cytryna i kostkaim lodu ,ale serio wypije najwyżej pół szklanki i nie daje rady... Jestem dziwna osobniczką;P

Gość blablablaaa
Ja gdybym pila tyle coli to bym chyba juz miala wrzody. Gdy wypije jej wiecej boli mnie brzuch..

ja też za nią nie przepadam, jak już to tylko herbata i herbata - nawet w upały - pomaga przetrwać :) ewentualnie woda smakowa żywiec cytrynowa lub jabłko :)

Gość fwefwerf
No ja ci na pytanie nie odpowiem bo sama lubię pić i potrafię odczuwalnie zaspokoić pragnienie wyłącznie czarną herbatą. Natomiast mój odbiór wody jest taki jak twój. Chociaż są wody i wody. Te mineralne mają różny smak i gęstość więc czasem można trafić na fajną.

Gość blablablaaa
pocieszające jest ze nie jestem sama:) Wśród moich znajomych i rodzinki wszyscy lubią wode:) W domu nastala mania odchudzania, wszyscy ja pija litrami, a ja nie potrafię się przekonać nawet do szklanki;P

Gość tez kiedys nie lubiłam
musiałam ja pic jak chodzilismy po gorach. i dopiero od tego czasu zaczełam ja pic. teraz juz pije normalnie, ale musi byc zbutelki- nie wiem czemu tak, po prostu. a jak w szklance, to dorzycam plasterek cytryny, albo soku z cytryny. jak nie mozesz wody, to moze spróbuj sok? najlepiej robiony samodzielnie- wtedy jest najzdrowiej. a jak nie mozesz robic sama, to chyballepiej te w kartonach ( hortex, fortua, tymbark) niz te z butelek (wydaje mi sie ze sa bardziej słodkie)

Gość tez kiedys nie lubiłam
albo wody samkowe ( chociaz one niezdrowe sa- maja duzo chemii w sobie :o )

Gość blablablaaa
Na robienie swiezych nie mam czasu:( A o smakowych wlasnie czytalam, ze sa niezdrowe.. Postaram się pic chociaż te soki..Ciekawe czy kompot roboty domowej bylby ok?

Gość oooooooooooooooo
kompoty chyba spoko, tylko moze ich juz nie slodz

ja pije cytrynę z miodem lepsze od redbula zwłaszcza na upały jest dobry i siłownie bo szybko regeneruje siły najlepsza woda to strukturalna taka jak w owocach i warzywach 1 litr wody miód + cytryna proporcje można samemu dobierać ja stosuje 1 cytryne na 1 łyżkę lub 2 miodu a z tymi woda lub cola to mogą być z dodatkami chemicznymi a organizm się broni do wody do daje sie chlor a to trucizna lub nieraz fluor a to tez trucizna najczesciej mozna spotkac w mineralnej lub paście do zebów fluor jest odpadem z produkcji aluminium pierwsze początki stosowania to obozy koncentracyjne tak do trucia ludzi i po spożyciu sa też potulne jak baranki, fluor ogłupia wszystko można znaleźć na gogle

Gość *tancerka
a ja pije zielona i zwykla herbate, czasem sok lub kompot, a gazowanych nie lubie

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja lubie wode chociaz kiedys jej nie pilam bo mi nie smakowala...pij wode mineralna jak kranowy przegotowanej nie lubisz.ja nieznosze coli i tych innych gowien kolorowych.soki tylko soki zageszczane i woda.lubie herbaty i kawe rozpuszczalna z mlekiem!

Gość blablablaaa
sprobuje ta wode z miodem i cytryna, juz kiedyś nawet o tym czytalam...Ehh.. Ale jakos tak szczerze mówiąc slabo to widze:(

Gość ciekawa jestem bardzo bardzo
jakie szkodliwe substancje zawiera czysta woda butelkowana :D