Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akacja13

Puder mineralny.

Polecane posty

Gość Akacja13

Dziewczyny pomóżcie. Używałam puder mineralny Essencce nr 1, kolor dobrany dobrze, ale nie kryje aż tak dobrze i niestety jak przyłożę chusteczkę to kolor zostaje na niej (dodam, że jak miałam puder sypki La Roche to nigdy dotykając chusteczki do nosa nie zostawał mi na niej). Mam bardzo jasną skórę z problemami, jestem w trakcie leczenia, więc puder który dobrze kryje jest dla mnie ważny. Kupiłam sobie Rimmel mineralny, ale to jest kompletna porażka... nr 1 wydawał się za jasny, więc wzięłam nr 2, nie dość, że wygląda jakiś za ciemny to nie kryje wcale. Porażka. :( Doradźcie mi jakiś dobry puder mineralny, taki, który nie powoduje podrażnień i więcej niespodzianek na twarzy. Napiszcie mi tez, skąd mogę wziąć próbki, to tak inaczej ciężko mi na szybko dobierać kolor. Potem się okazuje,że jednak nie ten odcień. :(

Gość mary kay///
bardzo polecam ale musiałabys poszukac konsultantki albo na allegro ale tam to nigdy nie wiadomo, ivory 2 kolor

Gość Akacja13
Właśnie mieszkam w niedużym mieście, nawet Rossmanna nie ma, tylko natura. Bardzo zależy mi skąd zamówić próbki, bo na allegro nic nie widziałam.

Gość mary kay///
chodzi ci o mary kay???

radze ci przejzec wizaz.pl tam jest baaardzo duzo watkow na temat mineralow. I jest bardzo wiele stron USA/UK gdzie zamawiasz probki odbierasz i ew. kupujesz cale produkty:) NA EDM chyba nawet przesylka jest gratis

mary kay/// jak mozna kupic podklad z allegro nie majac w rece chociazby probek aby dobrac odpowiedni odcien??? Jesli juz kupowac z MK, najlepiej do nich napisac i poprosic o telefon do konsultantki. Poza tym sa to pseudomineralki:)

Gość Akacja13
A czy ktoś próbował mineralny puder Vichy ??? Skąd wziąć próbki, bo w aptekach nie mają. Dodam,że mam całkiem niedaleko do Gdyni, więc jeszcze tam mogłabym się wybrać, tylko gdzie ??? Przede wszystkim zależy mi na próbkach, bo mam już dość wydawania pieniędzy w trefny towar. :(

eh KWC lub damska torebka tam znajdziesz opinie.

Podklad rimmela tez sie za wiele nie rozni... Sama chemia. Poza tym jesli chcesz wiedziec w podkladach MK zwyklych mozna znalezc pare składników rakotworczych. Składów "mineralnych" nie przeglądałam.

Gość damska torebka
zdecydowanie poszukaj tam, znajdziesz oceny i ceny wielu pudrów i będziesz mogła podjąć decyzje

Gość Akacja13
Dziękuję za wypowiedzi, jakby jeszcze ktoś coś chciała napisać, to chętnie przeczytam opinię. :)

Gość Kaoaoao la
A wie ktoras moze cos na temat pudru mineralnego firmy GOSH? Ja tez planuje zakup.. i na rece Gosh w porownaniu z L'Orealem wypada duzo duzo lepiej. Wiec myslalam o nim ale teraz juz sama nie wiem, czy za ta sama cene nie kupic everyday minerals na alegro :/ Mam chyba taka sama cere jak Akacja ;p straszne to jest.. No a jak nie mineralny, to jaki ?

Gość Kaoaoao la
ps. ja akurat caly dzien czytalam opinie o mineralnych.. o Goshu znalazlam tylko dwie chyba :/ o L'O , duzo duzo duzo.. pozytywnych jak i negatywnych. Pytanie, czy w drogeriach mozna poprosic o probki ? Odsypanie z testera, i czy pani ma prawo odmowic czy odmawiaja zawsze. Bo jednak sprawdzanie na rece to zupelnie cos innego niz na buzi, ktora ma problemy.

Gość gość
Uzywam janeiredale pudru sypkiego i jestem zadowolona bo nie zostawia śladów na ubraniach , zakrywa niedoskonalosci i moje przebarwienia na twarzy wiec jestem z niego w 100% zadowolona :) próbki mozna znalezc na stronie janeiredale , bez problemu mozna dobrac do swojej cery odpowiedni odcien ;) polecam

Gość karolawen
hmmm ja Ci polecam puder rozświetlający z Golden Rose. Bardzo ładnie się nakłada i nic się z nim nie dzieje przez cały dzień. Daj***ardzo fajnie rozświetlenie. Używam go najczęściej przez większymi wyjściami :D

Gość gość
jak minerałki to u mnie sprawdziły się tylko Annbelle Minerals, i skład najmniejszy i najbardziej efektowny.

Gość gość
ja tez ten z annabelle mam, dobry jest, matuje i się sporo trzyma na buzi, do tego cena nie jest kosmiczna, stad moj wybor