Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczedo

wygladam ciagle na zmeczoną

Polecane posty

Gość dlaczedo

dobrze sie odzywiam, wysypiam sie spie zawsze 8-9 h, zazywam witaminy, jem duzo owoców ale zawsze wygladam na strasznie zmeczoną, jakbym nie spała conajmniej 3 dni, blada cera wory pod oczami, zaspałe oczy,.,,, co robic??

wiesz worki pod oczami, since czesto są albo genetyczne albo oznaka jakiejs choroby... Może warto zrobic podstawowe badania?

Gość zrób badania
bo to że zdrowo zyjesz nie jest równozanaczne z tym że jesteś zdrowa.

Mam to samo ale ja naprawde nie jestem zmęczona,każdy mi mowi ale blado wygladasz albo co Ty o 5 wstajesz

mi to troszke na anemie wyglada.... Ale przyczyny oczywiscie mogą byc zupelnie inne...:) Kompleksowe badanai powinny wyjasnic wszystko. Mozna kupic sobie tez jakis kompleks witamin. Ja wlasnie lykam Falvit, bo mi stres wszystkie dobre czynniki wyplukuje:P:D

mi to troszke na anemie wyglada.... Ale przyczyny oczywiscie mogą byc zupelnie inne...:) Kompleksowe badanai powinny wyjasnic wszystko. Mozna kupic sobie tez jakis kompleks witamin. Ja wlasnie lykam Falvit, bo mi stres wszystkie dobre czynniki wyplukuje:P:D

Gość dlaczedo
no własnie ja tez sie nie czuje sie zmeczona... prawie codziennie zdarza mi sie słyszec a ty co nie spałas wczoraj?? imprezka była?? badania ogólne robiłam jakies pół roku temu i niby wszystko było w normie...

Gość dlaczedo
Antii- na anemie chorowałam 3 lata temu...

Anemia moze wracac chyba nie? W kazdym badz razie radze ci szukac przyczyn tego problemu, bo widac ze jednak nie wszystko jest w porzadku:) Zawsze mozna ladnie zamaskowac makijazem, ale warto leczyc przyczyne

Gość dlaczedo
no własnie tak robie, makijaż moze zdziałac cuda.. ale nie odoba mi sie to:/ moze naprawde anemia mi wróciła bo zauważyłam ze coraz cześciej miewam zawroty głowy, w jednym momencie robi mi sie ciemno przed oczami... zaczne brac jakies witaminki jak sytuacja sie nie poprawi chyba naprawde musze udac sie do lekarza

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Antii Anemia moze wracac chyba nie? W kazdym badz razie radze ci szukac przyczyn tego problemu, bo widac ze jednak nie wszystko jest w porzadku Zawsze mozna ladnie zamaskowac makijazem, ale warto leczyc przyczyne anemia MOZE WRACAC!a ta dziewczyna zamiast pisac i skarzyc sie na kafe powinna isc do lekarza.ja jak mam podpuchniete oczy co jakis czas to wiem ze to objaw bakterii w moczu!do lekarza dziewczyno!