Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ja...tyle

pewnie mi sie oberwie...

Polecane posty

Gość ...ja...tyle
Nie ucieka...Ale to nie jest suczka tylko pies.....pedał?;)

Gość Zouzol
Nazwałeś psa "pedał"?

Gość ...ja...tyle
Nie to byl zart, na Twoje pytanie czy nie ucieka. A pies sie wabi menda, brzydki, wredny, ale i tak go lubie

Gość Zouzol
Pewnie ma bogate wnętrze...

Gość ...ja...tyle
wasnt funny

Gość miska39
napisz mlody cos o sobie.Co robisz? uczysz sie czy pracujesz? czym sie interesujesz? jak lubisz spedzac wolny czas? co czytasz , co oglądasz? co cenisz u kobiet niezaleznie od wieku? co cenisz u siebie? Milo będzie poczytac.Ok?

Gość ...ja...tyle
Mam sie publicznie spowiadac?? Pracuje, ucze sie tez. Jestem barmanem, studia robie chyba dla satysfakcji czystej bo bar mi odpowiada, caly czas nowe twarze, można sporo usłyszeć i sporo sie nauczyc. Co oglądam, Ciężkie bardzo pytanie- napewno wolałbym pójść na komornika niż na M jak miłość;). Co czytam- podobna odpowiedź, z tym że czytam właściwie czytam większość z tego co wpadnie mi w ręke bo zwyczajnie lubię czytać(ostatnio Media i ludzie) Wolny czas- pisanie durnych postów;), Sport, jakieś życie towarzyskie(w końcu szukam księżniczki;)) jakieś robótki ręczne- może dziwne ale wolę np. stojak na rowery przed domek sobie sam zrobić niż kupić, napewno jest brzydszy i mniej funkcjonalny- ale sam go sobie zrobiłem. Co cenie u kobiet? Kobiety generalnie ale bez żadnej głupiej poezji cenie za sam fakt że są kobietami, dopiero w trakcie poznawania mógłbym powiedzieć co w konkretnym "modelu" najbardziej mi się podoba. Jedną chyba szczgólną cechą jaką cenie jest "świadomość własnej wartości-aczkolwiek taka przyjemnie skromna". A u siebie? nie odpowiem, pytanie tendencyjne jest:P nawet maila dopisałem, może sie ktoś w końcu skusi;)

Gość ...ja...tyle
wybacz/cie za literówki

Gość Zouzol
I o coś takiego dla jojo chodziło. Nie tylko młody,ale też można z takim konkretnie porozmawiać...

Gość ...ja...tyle
a to dziwne, że można z młodym pogadać?

Gość Zouzol
Różnie z tym bywa. Jako barman dobrze powinieneś o tym wiedzieć.

Gość ...ja...tyle
Wiem, ale tez nie ma co z gory zakladac ze nie da sie z kims pogadac:)

Gość miska39
wydajesz sie sympatycznym mlodym facetem, ale o barmanach to ja jakos dobrego zdania nie mam.Wyrywaja za przeproszeniem kazdą laske ktora jest chętna.Sorki jesli urazilam..Zwyczajnie dla mnie facet ktory codziennie moglby isc do łóżka z inną jest nie bardzo..ale moze akurat Ty jestes inny

Gość ...ja...tyle
Nie urazilas;) trzeba miec dystans do siebie przeciez. A czy jestem inny? Bardzo możliwe, choć nie wiem jakby to bylo gdybym miał powodzenie;). A tak serio to to jest chyba taki troche stereotym ze barman to kur..... Możliwe ze gdyby w innej pracy była podobna atmosfera to odsetek "amantów" byłby jeszcze większy? A tak serio to jakoś mnie nie kręci rwanie klientek, trzeba i siebie i innych szanować

Gość ...ja...tyle
Zreszta zrób sobie prosta ankiete: "co wolalbys miec gruzlice czy kiłe?" nie tylko barmani powiedzą kiłe... a wiesz dlaczego "bo wspomnienia miłe" takie ludzie jakie czasy, nie chce chłopaków usprawiedliwiać, ale jesli, a czasem tak sie zdarza kobieta zachowuje się jak drewno, to multum facetów zachowa sie jak....tartak. Więc tak troche wina bliżej srodka leży nie sadzisz?

no prosze jaka inteligentna bestyja ;)

Gość ...ja...tyle
Juz mi to mówiłas:P

Gość miska39
hhheehe nie slyszalam tego powiedzonka o kile.A tak serio to zaden wybor.A jesli chodzi o inteligencje to akurat bardzo bardzo duza zaleta i jakos trudno mi sobie wyobrazic zebys nie mial powodzenia.Choc fakt-wygląd tez sie liczy.A co wg Ciebie jest z nim nie tak???moze trzeba cos zmienic a moze tylko sie droczysz co?

Gość ...ja...tyle
hmmmm mam podziękować?;)

myslę ze brak powodzenia w jego przypadku jest powodem jego dojrzałosci :) zwyczajnie młode dziewczyny uznają go za ciężkostrawnego ;)

Gość miska39
nie mlody, nie trzeba dziekowac bo to jest fakt, a ze przy okazji mily to nie ma takiego znaczenia.A więc co z tym wyglądem?

Gość ...ja...tyle
YYY mam zdjecie wstawić czy co? Chyba nie jestem aż tak brzydki- zwolnili by mnie za brak obrotow na barze;) wyglądam raczej normalnie. nie jak pan jacykow czy jak on sie tam pisze

miska a co moze byc nie tak w wyglądzie 23 latka?:O sama sie lepiej obejrzyj :)

Gość miska39
v33-no w sumie masz racje, chociaz roznych mlodych widzialam.Mozna fajnie wyglądac kolo 40-stki i nijak kolo 20-stki.Ale to nie regula.

Gość miska39
a zdjecie niepotrzebne.Chodzi mi np. o jakies sczegoly w Toim wyglądzie, jak np.oczy, usta, sylwetka, wlosy hehe czy sa? i takie tam

Gość ...ja...tyle
To może teraz miska o Tobie cos poczytamy?

Gość miska39
pytaj

Gość ...ja...tyle
Co do mojego wygladu... wypowie sie v33- mój pressman;) Odpowiedz na to samo pytanie(pytania) jakie mi wczoraj zadałaś