Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trisziaaa__

co dobrac

Polecane posty

Gość trisziaaa__

Witam:) Pytanie kieruje do specjalistek:D A więc kupiłam sobie siwą spódnice z takiego a'la dzinsu, jest dość króka do tego siwą bluzke na krótki rękawek tez siwą ale to zupelnie inny siwy o wiele ciemniejszy do tego brązowy pasek i mam brązowe pantofelki powiedzcie jakie kupic rajstopy czy czarne będą pasowały do brązowych butów? Myslalam tez o takich ciemnych oliwkowych, ale takich chyba nie odwaze sie zalozyc

Gość trisziaaa__
dlatego ze jakis czas temu kupiłam sobie super pantofelki i wybrałam brązowe bo do wiecej rzeczy mi pasują a nei mam tyle kasy zeby kupowac teraz czrne pantofle tylko po to zeby pasowały mi do jednej spódnicy a pasek takiego koloru chce kupic własnei po to zeby pasowal do butów więc jakie te rajstopy czy czarne takie 40den będa pasowaly do brązowych butów a moze lepiej te oliwkowe zaryzykowac?

Gość rege
w czarnych będzie smętnie może kolorowe jednak

Gość trisziaaa__
no wiem ze tak moze za smutno ale jakos myslę ze bede sie chyba zle czuc, no ale powiedzcie czy czarne rajstopy pasują do brązowych butów?? A jak nie to na te oliwkowe sie zdecyduje

Gość Gregg Svannson
dla mnie to i bez garderoby ladnie wygladac bedzie? po co ci te szmaty skoro wiosna idzie?

Gość rege
mnie sie wydaje że ciemny granat rajstopy by pasowały i ciekawiej niż czarne

Gość trisziaaa__
hmmm ciemny granat, pomyślę:) Więc tak bluzka szara ciemna spodnica siwa jasna, buty brązowe pasek chyba tez (? jeszcze pomyslec musze jaki kolor tego paska) i rajstopy ciemny granat albo ciemny zielony taki oliwkowy dobrze będzie?? A moze podpowiecie jakie dodatki?

Gość trisziaaa__
?