Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zartownis ze slaska

KAWAŁY,ŻARTY,WICE

Polecane posty

Gość zartownis ze slaska

Znacie jakieś fajne i smieszne kawały? Rozmawiaja dwie prostytutki -kupiłam sobie skunksa - skunksa ? a dlaczego? -zajebiscie robi minetke - a co ze smrodem? - dwa dni rzygał a potem sie przyzwyczaił

Gość zartownis ze slaska
Przyszoł roz górnik ze szychty i tyla co wlozł do izby wdepnał do kupy bo to dziecisków w doma pełno .A baba z gębą na niego; - Ty mamlasie jeden, jo tu cały dzień wele tego łaża i nie wdepłach a ty tyla cos wlozł to zaroz w gówno :D

Gość zartownis ze slaska
Rozprawa w sondzie, syndzia sie pyto: - A czymu pan ta pani uderzył A chop na to: - A bo łona to tak; wlazła do tego autobusu, Otwiyro taśka, wyciongo bajtlik, wyciągo bilet, zamyko bajtlik, zamyko taśka, kasuje bilet. Otwiyro taśka, wyciongo bajtlik, otwiyro taśka, chowo bilet, zamyko bajtlik, zamyko taśka. Włazi konduktor. A ona zaś otwiyro taśka, wyciongo bajtlik, otwiyro bajtlik... - Niech Pan już przestanie!!! - A widzi Pan, panie syndzio. Pan tyż niy strzymoł :)

Gość zartownis ze slaska
Przyszła parka do restauracji przy hotelu. Zdyjmujom płaszcze a szatniarz się pyto: - Na jedyn numerek? - Niy, my ino na kawa – godo facet

Gość zartownis ze slaska
Dziolcha wybiero sie na zolyty i pyto sie matki: Co mom sie loblyc? Matka jej pado: Loblyc sie gorset i poncochy,seblyc mu sie i pokoz mu. Po zolytach cera przylatuje z placym do dom. Co sie stalo?-pyto muter. Ja,seblyklach sie,a lon w smiych i uciykl. No,to seblykej sie i pokoz z cego lon sie smiol. Dziolcha sie seblyko,a muter w smiych. Lo dziolcha,ty to mos wargole!!! A dziolcha w plac i pado: Ja,to cymu zescie mi niy pedzieli jak sie poncochy zapino?!