Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecony maxi

Witam.Czytajcie jesli macie ochote i czas.Moze cos podpowiecie

Polecane posty

Gość zakrecony maxi

Wiec tak.Mam 25 lat,ostatno na dyskotece poznalem dziewczyne starsza odemnie o 2 lat.Powiedziala ze jest mezatka,ma dwojke dzieci i je bardzo kocha.Fajnie sie rozmawialo.Ja bylem troche podpity a ona trzezwa.Nagle mi proponuje abysmy wynajeli pokoj w hotelu i sie kochali.Moze to glupio zabrzmi ale zrezygnowalem i powiedzialem ze za tydzien jak sie spotkamy,tzn w ta sobote co teraz bedzie to na 100 % bedziemy sie kochac.Sam nie wiem czy isc na calosc czy dac sobie spokoj z taka kobieta?

Gość plamkoooowa
gdybym była jej mężem, czy dziećmi to bym cię przeklinała, a na jej miejscy bym się wstydziła. A na TWOIM bym się chyba zabiła, że przeze mnie ktoś kogos zdradza. Ale jeżeli ona taka chętna to może już to robiła :o

Gość zakrecony maxi
chyba sobie odpuszcze,bo bede mial pozniej wyrzuty sumienia.Powiedziala mi jak ma na imie i nazwisko,wszedlem na nasza klase i obejzalem sobie fotki jej,jej meza i dzieci i zlapalo mnie sumienie

Radziłabym Ci się nie przyczyniać do zdrady i nielojalności tej kobiety wobec męża. Przecież przez to może się nawet rozpaść jej małżeństwo (jeśli mąż się o tym dowie). Ona też powinna się nad tym zastanowić. A właściwie to przede wszystkim ona.