Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokra Łapa

Hiperhydroza - jest ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość Mokra Łapa

Mam 24 lata, jestem kobietą i mam hiperhydrozę.. Jest tutaj ktoś z tym problemem? Osobiście nie znam nikogo z tą przypadłością, a chętnie popiszę z kimś takim..

Gość zaba zaba
j.w.

witam, jestem.. masakra.. zaczyna sie lato a latem jest gorze.. rozłażą mi sie buty, ogolnie to często ślizgam się w butach..najlepiej zakladać skarpetki ale jak w takie upały? i w ogole nie za bardzo moge cos z tym zrobic..polecam etiaxil ale na dloniach i stopach u mnie niezbyt sie sprawdza ale inne miejsca jak najbardziej... i ogolnie myszkę w kompie \"zapacam\" komórke jak rozmawiam.. jest to problem, tez nie znam osob takich wiele.. nawet BioFeedback czy cos takiego robilam..ale nie wierze w to.. wiec nie skonczylam..a moze powinnam? dziwne metody...

nie przedstawilam sie, kobieta po 30 ale z problemem borykam sie od zawsze.. przerobiłam wiele maści robionych (na bazie smoły pamietam niektóre) i wiele leków (hydroksizina np) ale bez wiekszych rezultatów.. nie podjęlam sie botuliny, czy botoksu (bo drogo i tylko na pewien czas) tarczyca w porzadku, rzekomo stres czy tego typu teksty.. chyba trzeba sie przyzwyczaic po prostu - to wcale nie mija.. ale z wiekem troche lepiej sobie z tym radze aha, Tobie pewnie też te mokre dłonie marzną bardzo?? mnie wlasnie najbardziej latem..paradoksalnie mam lodowate wtedy dłonie.. horror..

Gość gość
Nadpotliwość to dla wielu osób wstydliwy problem z tego co wiem. Też przez to przedchodziłem. W każdym razie pomógł mi doktor Boćko.

Gość gość
Współczuje. Jendka nie jest to takie straszne. Znam doktora Boćko, który zajmuje się tym problemem.

Gość gość
Czesc jestem z Ostrowca sw mam hiperhydroze odkad pamietam chcialbym poznac kogos z okolicy z podobnym problem kto mnie zrozumie jak chcesz pogadac to napisz na maila glazurnik1@onet.pl tam podam Ci moj nr tel.