Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bieedroneeczka

co mam robic?

Polecane posty

poznałam kogos :) chłopaka duzo pisalismy ze soba przez sms było super spotkalismy sie dwa razy i cisza juz nie pisze :( uprzedził niby wczoraj po poludniu ze nie ma juz nic na karcie i nie pisze az do tej pory . chłopak ma prace to co nie moze doładowac konta i napisac? jak myslicie a moze on po prostu mnie olal ?

Gość czxzczxc
Tyle tu kobiety narzekacie na facetów jacy oni są żli albo jacy to z nich nieudacznicy a proszę, ile tematów takich, że to facet kopnął was w dupę ?

Gość edek111
A ile masz lat biedronka ?

nie chce dzwonic bo to jest narzucanie a po za tym to nie jest tak jak myslicie to nie jest zwiazek tylko znajomosc zadzwonie i co mu powiem? czemu nie piszesz? bzdura

no to jak bzdura to idź sobie i dalej się zastanawiaj:o pytasz co robić, mówimy co a ty na to lejesz:o to po chooj zakładasz temat? kafe całkiem na psy schodzi:o

Zapytasz, jak dzień mija itp. No jak nie wiesz, czy chcesz lub o czym z nim rozmaiwać, to smsowanie też nie ma sensu... Poczekaj w takim razie, aż się sam odezwie. Myślę, że się jeszcze nie doładował. Ale pewnie niebawem to zrobi.