Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz zaskórniki

zabieg vaspan oczyszczanie twarzy

Polecane posty

Gość precz zaskórniki

czy ktoś słyszał o zabiegu "vaspan"????.. taka rureczką wysysane są zanieczyszczenia z twarzy... czy ktoś miał robione takie oczyszczanie i czy jest skuteczne???

nie słyszałam o takim zabiegu ale mi to przypomina zabieg mikrodermabrazji o ile wiem taki zabieg kosztuje ponad 100 ale jest skuteczny pomaga w walce miedzy innymi ze zmarszczkami i bliznami

Gość ja mialaam
Ja mialam vaspan kilka lat temu. Kłopoty z tradzikiem. Mnie osobiscie nie pomoglo, zadnej poprawy.

jeżeli masz klopoty z trądzikiem to może peeling kawitacyjny pomoże miedzy innymi działa bakteriobójczo. zrobiłam go dziewczynie która miała cere trądzikową tzn najpierw peeling kawitacyjny oczyszczanie i maska antybkteryjna efekt był super ale co jakiś czas wskazany by był peeling enzymatyczny i maseczka a skóra na pewno poprawi swój wygląd

Gość nieuffffnaczka
wolę stosować pillingujący żel clean&clean i smarować się na noc skinorenem. pomaga i nie muszę tyle płacić. osobiście bałabym się powierzyć mojej skóry kosmetyczce. wolę kogoś po medycynie...

w sumie to masz racje poniewaz nie każda kosmetyczka jest dobra ale watro iść do osoby która ma dobra opinię zawsze można popytac znajomych. gdyby nie szkoła to pewnie też zostałabym przy takich środkach. przyznam że domowe środki też sa dobre tylko trzeba wedzieć co użyć do danej skóry