Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka23

ILE ZA BUTY I BUKIET ŚLUBNY?

Polecane posty

Gość oleczka23

Dziewczyny ile płaciłyście za buty i za swój bukiet?

Gość K_O_B_R_A
butów jeszcze nie mam, za bukiet będzie 350 zł.

Gość Gregg Svannson
najpierw tance i prezenty a na koncu . . . alimenty! nie badz glupia! i tak cie zdradzi albo sam zostanie rogaczem hehe znam zycie daj gg to ci powiem co nieco o tym wszystkim!

wiesz wszystko zalezy od tego jaki chcesz bukiet ja na buty przeznaczam, 100zł jesli znajde fajne i wygodne za trochę wiecej to najwyzej dołoże bukiet pewnie cos około 130-150zł zalezy czy bedzie 13 czy 15 kwiatów, bo prawdopodobnei kwiaty które chce 10zł/szt

ja za buty płacę około 300zł, natomiast za bukiet nie planuję więcej niż 100zł. w końcu kilka słoneczników związanych wstążką nie może kosztować więcej ;)

Gość cukiernia bajka
bukiet mialam marny a mimo to kosztowal 180zl bo... powiedzialam ze to slubny :( niestety slowo slub powoduje ze cena rosnie kilkukrotnie :/ lepeij nie mowic ze to slub i wtedy sloneczniki ze wstazka zakosztuja 50zl a nie 150zl :> widzialam juz bukiet z 3 cantadesek owinietych wstazka biala za 300zl :/ zalezy od maista kwiaciarni, pory roku, dostepnosci kwiatow i wielu innych rzeczy ale glownei od hasla "slub", podobnie jest z butami, ja jak raz kupilam buty jako zwykle buty w obuwniczym sklepie za 79zl w pzrecenie posezonowej, ale gdybym je kupila w salonie slubnym pewnie byl wydala ze 350zl :/

cukiernia bajka --> masz rację z magią słowa \"ślubny\". będę się go wystrzegać przy zamawianiu bukietu ;)

wiecie co a ja w takiej kwiaciarni zapytałabym za co tyle pieniędzy, zeby dokladnie powiedziała co ile w tym bukiecie kosztuje Ja mimo ze slub dopiero we wrzesniu to juz robilam takie male rozpoznanie i zapytalam wkwiaciarni ile kosztowal by taki bukiet jak ja chce czyli ok 13-15 kwiatków eucharis (niewiem jak i czy wogle sie to odmienia:P) kwiaciarka mi powiedziala ze te kwiatki sciąga z holandi i one sa dosc drogie bo ok 10zł/sz wiec bukiet wyjdzie 130-150zł, ale powiedzialami ze wslasnie z cantadeski bedzie tanszy bo te kwiaty wychodzą ok 7zł/szt we wrzesniu więc dla swiadkowej z 5 cantadesek bukiet wyjdzie 35zł + oba owinięte wstążką to jest 2 zł i jesli będę chciała perełki na końcówki kwiatów cos w takim stylu: http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Kalie/slides/00000074.html to ok 0,20gr za jedną ale z tego chyba zrezygnuję

za buty placilam 150 zl....cos kolo tego....a bukiet ok 250 moj wyszedl bo za 3 maz placil 500 zl..

Gość ups...................
buty 183 a bukiet jeszcze nie wybrany, ale jak przeczytalam ze za takie slubne wiazanki placi sie po 3 stowy to sie zalamalam

Buty 200 zł (ale za to wielorazowe, kremowe, skórzane) bukiet z butonierką 150 - byłby skromniejszy, ale musiał być solidny i przeżyć rzucanie bo nie miałam welonu

ja za buty zapłaciłam 100 zl sa sliczne:) a na bukiet planuje wydac 150 zl

ja buty kupiłam za 100zł, a bukiet też ok 150-180 zł z tego co się pytałam..

Gość dorota 87
Jestem nowa na formum więc na początek pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode. Ślub mam w październiku buciki już mam ,kupiłam wczoraj płaciłam 88 zł bialutkie w czub z marszczeniem z przodu, nie kupowałam ich w salonie sukien ślubnych bo tam pewnie by chcieli 150zł tak więc kupiłam w zwykłym sklepie obuwniczym. Do wypowiedzi na forum zachęciła mnie olivvia, ponieważ chciałabym ten sam bukiecik ślubny co Ty, jest śliczny. Cena mnie nie martwi bo spodziewałam się że nie będzie tanio tylko boję się ze podczas wesela mi padną,. Wyglądają na delikatne zależy mi tylko żeby do zdjęć wytrzymały :/ Musze się jeszcze o nie popytać jakieś dobrej florystki. Bo róże biorą wszyscy ale większa pewność, że przetrwają :/ Tylko że ja chce ten :) http://www.green-line.com.pl/gfx/gal/bukiety_slubne/bukiet_slubny_28_1.html

Gość neeeska
Buty 90 zł (kupione w normalnym sklepie nie salonie) a bukiet ślubny 120 zł

Gość buty ok. 300 zł
bukiet nie wiem, mąż odbierał, a robiła zaprzyjaźniona florystka, więc myślę że i tak nie wzięła tyle co za "obcy" bukiet.

Gość ja za buty zapłaciłam
180 zł a bukiet będzie kosztował ok 150 zł(róże,frezje i storczyki)

Gość fridamała
buty kupiłam w cymbeline za380,bukiet 360... skad wy bierzecie takie ceny???? szok normalnie.

Gość ale jak to ceny jak ceny
dużo zależy gdzie się kupuje. Ja w cymbelline nic bym nie kupiła, nie dość że po opisaniu przez mnie czego szukam pani zaczęła wyciągać jakieś brudne szmaty nijak się mające do moich oczekiwań, to jeszcze w przymierzalni śmierdziało brudnymi skarpetami, a koty latały takie że szok!

buty -www.butyslubne.com.pl ja wybralam model za 115zl:) bukiet: storczyki+roze 150zl