Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicol_

Uwielbiam...

Polecane posty

Gość tralalalalalalala
Nie odpowiedziałaś - proszę o rozwinięcie tematu o wstydzie za Polki? Zaczyna robić się ciekawie:P

Gość masz taaaa..
HEHEH NIE NIE ZROBI,ONA ROBI ZA 1300 HEHEHE

Gość Nicol_
Paco Rabannnne nawet za 300.000 ci nie zrobię!

Gość masz taaaa..
ALE JESTES PUSTA,JEJKU GDZIE TACY LUDZIE SIE CHOWAJĄ?????????????

Gość Nicol_
masz taaaa.. ale zazdrosna...ha ha malutka22222 a czy ja napisałam ze tylko mnie? tralalalalalalala-wyjdz na ulicę ...zobacz

Gość masz taaaa..
ALE JESTES PUSTA....BOZE GDZIE TAKIE PUSTAKI SIE RODZĄ???????????

Gość tralalalalalalala
Ale ja chcę Twojej odpowiedzi. Swoją znam.

Gość Paco Rabannnne
Nicol a za darmo?

Gość masz taaaa..
dobranocccccccc,zebys sie wyspała w tych butach i tym kozuszku...napewno bezdie ci wyjatkowo,za taka kase:)hahahah

Gość Nicol_
masz taaaa.. pusta i zazdrosna to ty jesteś... no pochwal się tymi swoimi podróbkami z bazarku...

Gość tralalalalalalala
Nicol_ zaczynasz coraz niższy poziom reprezentować w swoich wypowiedziach. Czy tak kadra managerska się zachowuje? Bo napiszę że wstydzę się tego że Polki są wulgarne, agresywne, puste. A chyba nie chcemy generalizować, prawda?

Gość masz taaaa..
bay bay szkoda czasu na ciebie..

Nie napisałaś tylko o sobie ale dałaś to do zrozumienia. Jak ktos napisał, że też może się pochwalić drogimi rzeczami to skomentowałaś to że ta osoba ma szmatki za 20zł. Piszesz o tym,że ludzie najeżdżają na tych co sie przyznaja do tego, że ich tać na drogie rzeczy a sama to robisz.

Gość łeeeech
marne prowo :o

mnie może i także stać na każdy ciuch o bajońskich sumach, ale poprostu szkoda mi wydawać pieniędzy tylko na takie rzeczy...wole kupić sobie coś przydatnego, z czego mozna skorzystać, a co mi po płaszczu z norek, czy butach ze skorki aligatora jak w grobie i tak się nie przydadzą... Chinka --- dobre :D :D

Gość sdghdfxhfd
no wlasnie... sama na siebie zarabiasz. Czy moge zapytac ile masz lat? Dodam ze ja mam 13 i pracowac nie musze, wystarczy ze "poprosze tatusia" i PSTRYK, kase mam na wszystko. Ty uzyasz kosmetykow diora, ja mam od niego kilka torebek, ty nosisz buty za 800zl ja co tydzien zmieniam buty dwa razy drozsze na nowe, nigdy nie zalozylam jednej bluzki dwa razy i tak moznaby wymieniac... wiec, kochanie jest bardzo duzo ludzi ktorych stac na wiele wiecej niz ciebie, przy minimum wysilku, wiec daruj sobie tego typu teksty bo na prawde nikomu tym nie zaimponujesz ;/

Gość Nicol_
Niestety ale prawda jest taka że jak ludzią się powodzi to inni na nich najeżdzają!!! Ludzie poprostu zazdrościcie, tego się nie ukryje!!! Bo jeśli kobieta się dorobi i ma naprawdę kupe kasy to albo jest pusta i głupia, albo złapała bogatego faceta, albo prostytutka!! Powiedzcie która z was nie chciałaby mieć kasy na ciuchy , kosmetyki, kosmetyczki, fryzjera, zagraniczne wyjazdy, kolacje w dobrych restauracjach itp. KAŻDA BY CHCIAŁA BEZ WYJĄTKÓW< TYLKO NIE KAŻDA POTRAFI SIĘ PRZYZNAĆ I TO CALA PRAWDA O NASZYCH WSPANIAŁYCH KOBIETACH. Chwale sobie to ze czesc oszczednosci przeznaczam na domy dziecka bo mnie na to stac.

Gość tralalalalalalala
Ależ gratuluję Ci że Ci się w życiu układa, tylko po co ostentacyjnie prowokujesz do "kłótni"?

Gość Nicol_
sdghdfxhfd Ale wiem jedno wszystko zrobiłam sama

Gość Nicol_
tralalalalalalala zajmuje sie badaniem zachowan ludzkich w internetowej rzeczywistosci..i do tego sluza mi takie topiki ...

Gość megan00
a ja dzisiaj sobie kupiłam piekne zamszowe kozaczki w galerii za 980 zł:)bosskiee są:)pozdrawiam wszystkich :)

Gość tralalalalalalala
Ale takie jak tutaj? Przecież wystarczy popatrzeć na najświeższe wpisy i widać że 90 % to fikcyjne wymysły dzieciaków. Badasz zachowania nastolatków?

Nie zapracowałam na woje konto w banku, nie jestem prostytutką, nie jestem pusta ani na utrzymaniu faceta. I od rodziców kasy też nie dostaje. Tak więc mam dużo pieniędzy nie robiąc nic. Więc nie rozumiem czym Ty się akurat chwalisz.

Gość oooooooooooooX
nie mam pojecia poc o zakladasz tego typu topik:O masz kase, dorobilas sie sama, spoko luz... ale po jaka CHOLERE zakladac topik o tym:O a ILE wydawalas na ciuchy zanim zaczelas tak zankomicie zarabiac????? z twoich wypowiedzi wynika ze zarabiasz ok 20tys/mc... takze gratuluje kraetywnosci( a moze to po zanjomosci taka prace dostalas??????)

Gość megan00
a i jeszcze t-shirt za 170:)kolorowych snow:) załozycielko topiku,serio ale nie masz czym sie chwalic,ludzie maja pieniadze,tylko sie nie przyznaja i nie chwalą:)

Gość ojejkuuuu
sama wpadła we własne sidła,zallllllll

Gość Nicol_
do tralalalalalalala Drugi poważny problem stwarza anonimowość udziału realnych osób w generowanej przez sieć płaszczyźnie wymiany komunikatów. Użytkownik Internetu może, ale wcale nie musi być w swych komunikatach prawdziwy. One same oczywiście wyrażają pewną prawdę czasu i innych okoliczności, ale stosunek między osobą oddzieloną od wirtualnej rzeczywistości szklaną ścianą monitora, a jej udziałem w kreowaniu, percepcji i interakcjach zachodzących w obrębie platformy internetowej jest bardzo podobny do stosunku między artystą a dziełem. Zwłaszcza do relacji między pisarzem a narratorem, czy podmiotem lirycznym lub malarzem i jego komunikatem graficznym. Dzieło wyraża pewne przesłanie, niemniej wcale nie musi charakteryzować realnego autora ponad granice konstatacji, że w określonej konwencji chciał coś komuś powiedzieć. Anonimowość udziału, możliwość ukrycia się i odgrodzenia od świata nawet własnych komunikatów znacząco wpływa na atrakcyjność sieci, ale umożliwia też fałszowanie wszelkich wymiernych badań realizowanych np. klasycznymi metodami socjologii, jako dyscypliny szczegółowej. Bowiem często okazuje się, że badamy nie tylko wirtualny komunikat, ale i wirtualnego autora, który poddaje oglądowi nieistniejącego narratora-nadawcę, sam cały czas pozostając w nieprzeniknionym cieniu. Ta specyfika przedmiotu badania jest oczywiście do pokonania drogą dość żmudnych zabiegów, wymaga jednak stosowania różnych metod i technik badawczych, wywodzących się z wielu socjologicznych warsztatów czy szkół naukowych. Technika opisu, obserwacja ukryta i uczestnicząca oraz analiza dokumentów są często ważniejsze od np. klasycznych badań ankietowych. Podobnie, jak wnioskowanie pośrednie lub per analogiam osiąga w wielu przypadkach wyższą skuteczność od metod rozumowania bezpośredniego.