Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała fraszka

Dziewczyny pomózce mam dylemat,problem z facetem!!!

Polecane posty

Gość mała fraszka

zobaczyłam go na fotce i mi sie podoba,ale nie wiem czy laska moze pierwsza napisac do faceta? co o nim sadzicie?podoba sie wam?prosze piszcie powaznie nie nie jestem facetem z fotki. http://www.fotka.pl/profil/superfacet778/

1. Możesz napisać pierwsza. 2. Na co Ci opinia innych w kwestii jego wyglądu? Chyba najważniejsze, żeby Tobie się podobał. P.S. Facet kompletnie nie w moim typie i dziwię się, że w wieku 31 lat chce mu się bawić w fotkę.pl.

Gość dffdfdff
Też nie w moim typie bo: - nienawidzę takiech "naszyjników" u facetow, takie to noszą 18-latkowie pozujący na facetow z plakatów z Bravo Girl - to jedno zdjęcie gdy odchyla głowę jest śmieszne, co niby chce pokazać? jak wwygląda gdy ma orgazm czy co? ;) - ma jakieś przetłuszczone włosy i generalnie wygląda na brudasa - za chudy (kości obojczyków wystają za mocno) - sam sobie robi zdjęcia, zupelnie jak rózowe lasie które ukladają usteczka w dziubek na fotce.pl - i ten nick "superfacet" :O ktoś kto tak o sobie pisze, musi być strasznie zarozumiały

Gość goskaaa
mi sie podba ma urode latynosa co u naszych pucowatych blondasow daje mu przewage

Gość banda kretynek

Gość Elisabeth ...
Już po oczach widać, że rasowy ruchacz ... :O Nie przez przypadek taki stary dziad reklamuje się wśród dzieci .. Szuka darmowych worków ... :O Obrzydliwe .. Przestudiuj encyklopedie chorób wenerycznych .. Ta wiedza może Ci się przydać .. :P

Gość Elisabeth ...
"- to jedno zdjęcie gdy odchyla głowę jest śmieszne, co niby chce pokazać? jak wwygląda gdy ma orgazm czy co? " Ty się śmiejesz, a to naprawdę chodziło o to właśnie ... :D Mają się już wczuć w sytuację .. :O

Gość goskaaa
Elisabeth ale chetnie bbys ie dała ruchnac?heehhe

Gość dffdfdff
"Ty się śmiejesz, a to naprawdę chodziło o to właśnie" obawiam się że możesz mieć rację :D

Gość Elisabeth ...
goskaaa - brzydzą mnie tacy ... :O Takich to ja mam na pęczki .. Od razu rozpoznaje .. Ktoś taki to może się podobać dziewuchom ze wsi (mentalnie).. Żadna inteligentna na coś takiego nie poleci ... :D

Gość dffdfdff
jeszcze te opisy: "witam jestem podobno przystojnym" "poznam odwazne,namietne kobiety lubiace imprezy,sex,szaleństwa" "lubię seksss niekoniecznie w dwójke;))" :O Ale... skoro facet z takimi poglądami jest w Twoim typie to uderzaj do niego :D

Gość Adulec
typowy ruchacz

Gość Elisabeth ...
dffdfdff - zamiast obawiać się, możesz mieć pewność ... :D

Gość ale wymoczek
wygląda jakby stał pod budką z piwem...

Gość Elisabeth ...
Ojj tak, bezdyskusyjnie ruchacz! Nawet bez czytania od razu widać ... W dodatku prymitywny ruchacz zakochany w sobie ... Aby robić sobie fotki podczas udawania orgazmu? Debil ... O opisie nawet nie wspomnę ... On ma wyższe? Chyba wyższe zapotrzebowanie na leki ... wiadomo jakie ... :P

Gość Elisabeth ...
ale wymoczek - podejrzewam, że często można go spotkać pod taką budką ... Tam widowni (odpowiedniej tamże) opowiada, o tych 16-tkach, z którymi się umawia ... :D

Gość echhhhhhhh
ma kompleksy i leczy je na fotce - żaden prawdziwy facet nie zaloguje się na takim cyrku!

Gość Elisabeth ...
Dokładnie ... W tym wieku nie zaszkodziło by pomyśleć czasem także głową ... Ale wstyd .. :O

Gość fionamona
no ale przystojny przyznajcie dzewczyny ;PPPP