Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapucynek

Ktora zrobi ze mnie mezczyzne?

Polecane posty

Gość kapucynek
kiedyś z moimi problemami pisałem do Bravo ale w Pani Domu dają bardziej fachowe odpowiedzi

Gość kapucynek
to juz mnie dobilo.... wczesniej pisalem ze mam 19 lat a teraz odmlodnialem? WTF? a tak w ogole to podszywanie sie pod kogos jest rzecza glupia. widac koles jest zakompleksionym gowniarzem z gimnazjum ktory inaczej nie umie spedzac czasu

Gość kapucynek
a zapomniałem dodać ze jestem z siebie dumny,bo od mniej wiecej tygodnia przy orgazmie wypływa mi z kutasa taki biały płyn :) ale w samku nie jest najlepszy :(

Gość kapucynek
eeeechh z tego wszystkiego zrobilem kloca pod siebie i teraz na nim siedze ,

Gość kapucynek
a to sie usmialem... dobra jezeli ktos chce ze mna poklikac niech napisze na forum to podam albo gg albo maila... zalezy kto bedzie chcial

Gość kapucynek
a bo ja wiem... jak mialbym go nazwac zeby wiadomo bylo o co chodzi... najgorsze jest to ze raczej zadna chetna sie nie znajdzie :P widac juz przez neta wiedza ze nie warto :D

Gość kapucynek
uważam że temat w miarę normalny..ale nie w tym tkwi problem.. jadłem dzisiaj hot wingsy z KFC i teraz ten kloc zaczyna mnie piec w dupe

Gość kapucynek
no coz czas spadac... mam nadzieje ze jakas z was jeszcze sie odezwie... smutno mi byc prawiczkiem ale trudno.

Gość kapucynek
i jakby co miłe panie,to umyłem przed snem doope umazaną klocem :) więc bez obaw ;)