Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unefille

ŚWIERZO UPIECZONE MAMY Z KATOWIC I OKOLIC

Polecane posty

Witam i zapraszam do wymiany myśli mamusie, które rodziły kilka miesiecy lub tygodni temu... Mój Mateuszek jutro skonczy pieć miesiecy, wiekszość koleżanek nie ma dzieci więc szukam kogos z kim mogę pogadać o pociechach i nie tylko:-) Pozdrawiam!

Gość a co to znaczy świerzo
?? :o

Gość slowniczek
swieżo:O

Gość uppp
nie wiesz? ze świerzbem:D

okej, no to jestem, ale bez świerzba :P za to świeża, prosto z kąpieli :P a tak bardziej poważnie, to rodziłam trochę więcej niż kilka miesięcy temu, bo 20 :) ale chętnie pogadam :)

Gość wez nie podbijaj
tylko załóż nowy temat bez błędu ortograficznego i tak w tym tutaj nie ma niczego ciekawego

No ja jeszcze nie urodziłam . Ale moze mamusie z katowic powiedza, w ktorym szpitalu rodziły i jak byla opieka. Ja mysle rodzic w szpitau Kolejowym .

Hugosia 🖐️ ja rodziłam na Łubinowej, jak tam jest to możesz poczytać lub może czytałaś w temacie "Łubinowa" :) leżałam jeszcze na bad. w Rydygierze, na Bogucicach, było spoko, położne wspaniałe, lekarze trochę od czapy, ale dało się przeżyć :)

ja rodziłam w CSK ma Ligocie...poród łatwo poszedł pewnie dlatego jestem zadowolona, wyczyścili i pozszywali na medal...niestety pielęgniarki..przynajmniej te z którymi miałam kontakt straszne no i na żadną pomoc przy dziecku nie ma co liczyć...:-( niestety mój mały złapał zapalenie oskrzeli i nie śpie, nie jem i nic nie robie bo sie opiekuję bidulkiem...