Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liptontea889

Brak okresu, brak ciazy, choroba?

Polecane posty

Gość liptontea889

Witam ::) Okres spoznia mi sie kilka dni, zrobilam dzisiaj test ale nie z porannego moczu i wyszedl negatywny. W sumie jest male prawdopodobienstwo ciazy bo kochalismy sie z prezerwatywa i nie uszkodzila sie. Mam bole jak na okres juz od paru dni i bolace sutki, prawy szczegolnie. pobolewa mnie tez prawy jajnik. co to moze byc? jakas dolegliwosc, choroba? ktoras z pan tak miala? jezeli to mialaby byc ciaza to albo3,5 tygodniowa albo 1,5 tyg. ale to chyba niemo\liwe...

Gość liptontea889
Prosze o jakies porady :)

Gość qwertyui
a co ci mamy powiedzieć? idź do gina bo to może coś z jajnikami. Nie czekaj na nie wiadomo jakie rady

Gość liptontea889
Chcialabym wiedziec czy ktos mial podobnoa sytuacje... Dlaczego na pytania nastolatek o mozliwosc zajsccia w ciaze podczas calowania itd jest milion odpowiedzi a mi nikt pomoc nie chce...?:(

Gość qwertyui
a pomyśl że tutaj można tylko gdybać: 1. może ciąża bo objawy ciążowe są różne a testy nie zawsze od razu, 2. nadchodzi okres tylko się opóźnia z róznych powodów, 3. choroba jajników, czy czegoś innego Możliwości jest trochę Coż chcesz usłyszeć? Ze ktoś tak miał? A nawet jeśli to co z tego wynika? Przecież każdy jest inny i to że u kogoś było 1 albo 2 to nie znaczy ze u ciebie będzie tak samo. :)

Gość liptontea889
Wiem ze kazdy choruje inaczej ale chce poznac jak najwiecej mozliwych rozwiazan, takze prosze o odp :)

Gość qwertyui
jak wolisz gdybanie to proszę cię bardzo, moze ktoś ci powie coś więcej bo tu na forum są więksi fachowcy niż ginekolog. Ale to twój wybór. :)

Gość liptontea889
Do lekarza nie dam rady isc tak od razu :)

Gość kasia4000
moim zdaniem to poczekaj jeszcze troche mówisz że minęło dopiero kilka dni Wiem z własnego doświadczenia i moich koleżanek że czasem okres może sie spóżniać nawet pare tygodni

Gość liptontea889
uppp

Gość asking
hmmm