Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolza starszna zołzica

Nie przeraża was starość

Polecane posty

mnie przeraża bardziej niż śmierć wyobrazcie sobie ze za kilkanascie lat wasz ukochany bedzie sie ogladal za mlodymi laskami na ulicach:(

Gość e tammmmmmmmmm
najgorsze jest to że starośc to ograniczenia i brzydki wygląd i choroby i niedołęzność fizyczna & umysłowa tak, obawiam sie starości, co prawda niektórzy przechodza to dośc gładko (moje babcie np) ale mimo to coś w tym jets takiego niefajnego i czasem sobie mysle że lepiej byłoby sie rozbić samochodem o jakis wiadukt przed ukończeniem pewnego wieku

Mnie przeraża, ale to bardziej, jesli chodzi o wyglad, bo na tym punkcie mam schize:O

co wy pierdolicie?! jak sie jest starszym,to w koncu czlowiek widzi co jest najwaznijesze w zyciu! koncentruje sie na rodzinie,wnukach...w koncu emeryturka,mozna odpoczac,pospacerowac...zasluzone lata odpoczynku...i odbierasz od zycia to,na co zapracowales- wnuczki i spokoj

a kiedy ktos nie chce dzieic to co? :o ja nie mam zamiaru kontrolowac dzieci ani oddawac im sie w najlepsze mam swoje zycia w tych czasach jak sie jest starszy, jezdzi sie zapierdalac w polu do Holandii , a nie odpoczywac:o

Gość smiszna jesteś
stara twarz w lustrze, niedołężność i czym tu się cieszyć? wnukami? :/ wnuki mają swoje życie i z reguły olewaja babacie, emerutura? to ja już wole pracować i sie ealizować, odpoczynek? zycie to dzialanie a nie "odpoczywanie" w trumnie se odpoczniesz...

taa a ty ile masz 70?:o nie jestem taka mloda a swoje zdanie mam i tyle

uwaga wirus:o

Gość tak tak tak tak
to nie wirus tylko dżewo :)

drzewo, jak już... boję się starości. nawet bardzo. boję się fizyczej niedołężności, sflaczałej i pomarszczonej skóry, samotności na starość... boję się dobijać do 25 lat, a co dopiero do 30. po 25 będzie już z górki do 30, a po 30 człowiek zaczyna się starzeć, proces się odwraca, zaczyna więdnąć... a bez młodości tak wiele drzwi się zamyka... :o

Gość bo wszyscy jesteśmy
hahaha przewaznie kiedy idziemy juz na emeryture jestesmy schorowani wykonczeni i jeszcze spacerki? pfff malo kto dozywa spokojnej starosci w naszej ukochanej Polsce. same problemy-emerytura idzie na lekarstwa tak jest!