Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa testy ciazoweeeee

dwa testy ciazowe, jeden wieczorem i blada kreska, drugi rano i jeszcze bladsza

Polecane posty

i co o tym sądzicie?:O

Gość MONIUSIA35
Jeżeli jedna blada to ciąży nie ma !wyraźnie jest napisane że po 5 minutach wynik odczytać i on się nie zmienia!!rozumiem że planujesz ciążę musisz próbować dalej !powodzenia

kup dwa nastepne roznych firm i zrób mi tez wyszła rano blada kreska a kolo poludnia jeszcze bledsza a na nastepny dzien juz nie bylo drugiej kreski :( zron nastepne testy ale mam nadzieje ze w Twoim przypadku bedzie 2 grube kreski przy nastepnym tescie

tzn byly dwie kreski jedna mocna a druga blada- test robiony wieczorem, a rano zrobilam drugi, nowy test i byla jedna mocna kreska a ta druga jeszcze bladsza niz wczoraj teoretycznie powinna byc mocniejsza, bo stezenie hcg rano powinno byc wyzsze, zglupialam

nie wiem jak mam interpretowac te wyniki, dziwne, dziwne

Gość magdaaaaaaalenaaaaaaaaaaaaaaaa
MONIUSIA 35 naucz sie kobieto czytac ze zrozumieniem a nie wskakuj na autorke ....opanuj sie ...

Gość magdaaaaaaalenaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko...zrob badanie beta HCG w laboratoriumi bedziesz widziec....

ja sie nie gniewam ;) tylko nie wiem co o tym myslec, a ciazy nie planowalam, po prostu jesli bedzie to bedzie ;)

a wiecie co wyczytałam :( ze test ciazowy moze wyjsc pozytywnie mimo braku ciazy, a przyczyna moga byc rozne zmiany chorobowe np rak piersi :(

Gość olaXX87
ja kiedys jak kupilam test to pisalo na nim ze jesli nawet wyjdzie druga kreska blada to znaczy ze jest sie w ciazy, ale nie panikuj jeszcze, a ja mam takie pytanie czy moze mi ktos powiedziec co mam zrobic w takiej sytuacji: w srode tj 25.03 wzielam ostatnia tabletke, w czwartek jeszcze wspolzylam bez zabezpieczenia i teraz mam po okresie nie brac juz wogole tabletek tylko zrobic przerwe tak na 3, 4 miesiace, a zas na ulotce pisze ze jak sie pominie w pierwszym tyg. tabletke a w czasie przerwy sie wspozylo to jest mozliwosc zajscia w ciaze, a ja kurde nie wezme wogole, a wsumie to nie wiem co mam robic?.pomozecie?

Gość mcmer
Tak mi się zdaje ale jak nie zabierzesz to możesz być w ciąży