Nutella.007 0 Napisano Marzec 4, 2009 biore. Dodam, ze mam endometrioze i powiedziano mi abym brala 3 opakowania bez przerwy na miesiaczke, ale ja juz 5-te biore. Ile moge brak opakowanan pod rzad? Wiem ze najlepiej nie brac nic a jak juz to robic przerwy regularnie, ale wole mniejsze zlo, bo endometrioza rozrasta sie wlasnie podczas krwawienia. Czy wie ktos ile opakowan moge brac bez przerwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cccccc Napisano Marzec 4, 2009 na mojej ulotce jest napisane ze najwyzej dwa opakowania pod rzad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nutella.007 0 Napisano Marzec 4, 2009 piszesz, ze najwyzej dwa..ok, ale u kobiet ktore biora je w celach antykoncepcyjnych, a ja biore w celach leczniczych. I zaczelo mnie bardzo podbrzusze pobolewac, wiec sama nie wiem od czego. Czy to od braku przerw, czy moze od tej endometriozy. Szukam kogos, kto wie ile mozna brac opakowan pod zad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulababa Napisano Marzec 4, 2009 To niedobrze zrobilas max trzy w celach leczniczych. W celach zabezpieczenia tylko dwa. Udaj sie do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruleffna Napisano Marzec 4, 2009 myslisz,ze jak ty jestes tak tepa ze mimo zalecen bierzesz wiecej to inne tez takie sa? obys sobie szkod nie narobila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GRZYBNIA GRZYBEK Napisano Marzec 4, 2009 A czemu wzielas 5 skoro byly zalecone 3.. Jestes jakas nieodpowiedzialna. Dokladnie ^^^ obys sobie szkody nie narobila.. Jasmin maja wieksza dawke hormonow niz inne tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach