Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla_na_siebie

nie wyjde z domu bez makijazu... to straszne

Polecane posty

Gość zla_na_siebie

nie wyjde bez tapety i umalowanych rzes ;[[ to okropnie meczace, czasem caly dzien sie nie maluje a na wieczor nagle musze gdzies wyjsc np do sklepu czy z psem i specjalnie musze sie malowac ;[[[ nie wyjde z domu nie umalowana bo boje sie, ze mnie ktos zobaczy i sie wystraszy ;[[[ bez tapety i tuszu wygladam szkaradnie ;//

Gość ja maluje sie tylko
jak mam jechac do miasta, po osiedlu chodze bez makijazu

Gość nbvnx
Wychodź nocą :)

Gość no właśnie po co
sie malowac tylko na wyjscie do sklepu czy z psem , jesli gdzieś sie wychodzi to tak:)

Gość Daaagmmmarkaaaaaaa
a ile masz lat? Jak miałam ok 16, 17, 18 lat to teżtak miałam ;) Teraz mam 28 i inne podejście do tego , i do samej siebie ;)

dla mnie cały makijaż to tusz i błyszczyk lub pomadka nivea wiśniowa . nie wiem po co ty tak się malujesz?

Gość anka1-1
nie martw sie nie jestes sama:) mnie tez to denerwuje bo zapowiada sie mily dzien w domu bez tapety itp az tu nagle glupich zapalek braknie;/ ja musze sie maskowac tradzik, blizny itp;/ najgorsze jest to ze tylko po zapalki ide a nie dosz ze czas trzeba stracic na tapete to jeszcze sie ja bez sensu zuzywa a moje kosmetyki tanie nie sa;/ a Ty czemu sie maskujesz?? tez problemy z cera czy tak po prostu masz taka blokade ze bez tapety nie wychodzisz??

Gość ja maluje sie tylko
mawronka moze nie wiesz co to tradzik... jak nie masz, to ciesz sie :P

Moze zacznij stopniowo coraz lzej sie malowac az wreszcie starczy Ci sam korektor jak miewasz pryszcze i kreska lub tusz. Kwestia przyzwyczajenia, napewno bez makijazu nie wygladasz az tak zle, tylko teraz tak Ci sie wydaje.

Gość anka1-1
mawronka nawet nie wiesz jak bym tak chciala;/

a ty kochana chyba nie wiesz ze jeszcze bardziej podrazniasz skore stosujac tzw tapete na twarz ( jezeli masz tradzik)

Gość Ona-ona-Ona
Ja mam identycznie!! Jeszcze jakbym gdzies wyjechała gdzie ludzie by mnie nie znali to nie wstydziłabym się wyjsc bez make upa, ale tak to nawet znajomych z klatki wstydze sie- tzn nie wygladam ładnie bez makijaza, stad boje sie ze mowiliby ze brzydka jestem czy cos takiego, no a poza tym to nie lubie sie ludziom pokazywac bez makijazu. Nawet jak gdzies jade ze znajomymi to zawsze ide w umalowanym oczach spac bo mi glupio pokazac sie z takimi malymi oczami :/ I tez tak mam ze jest sobota, nigdzie sie nie wybieram, wiec nie maluj a tu nagle zabraknie mleka czy czegos i trzeba isc do sklepu to najpierw makijaz robie :P Matka na mnie krzyczy ze glupia jestem itd

Gość zla_na_siebie
musze sie tak maskowac... jak nie wymaluje rzes to wygladam okropnie bo mam jasne rzesy.. a tapete musze klasc bo mam straszne plamy na twarzy do tego trodzik takie czerwone wielkie kropy... nie moge wyjsc bez tuszu i tapety bo jakby mnie ktos znajomy zobaczyl to by sie wystraszyl a ja zapadla pod ziemie ze wstydu ;[[[[[

Gość zakladajcie
okulary przeciwsloneczne :)

ciesze sie ze nie mam takiego problemu, chociaz moja cera nie jest idealna, wystarczy uzyc kilku dobrych kosmetykow.. toniki kremy zele do mycia twarzy mleczka peeling i wszystko jest ok, bez zbednego makijazu

jak masz pryszcze to przy tapecie ci nigdy nie zejda, postaw wszystko na jedną karte i wyjdz bez makijazu, cera z czasem bedzie lepsza i pojdz do kosmetyczki, jak wyjdziesz taka "goła" to moze i bedziesz starsznie wygladac ale ludzie jak cie beda widziec to zobacza kolejna przyszczata osobe bo pryszcze to nie jest cos z kosmosu (chyba ze za kazdym razem masz nadzieje ze jak wyjdziesz do kiosku to spotkasz swego ksiecia) a rzesy... duzo takich "bladych" dziewczyn widziałam chocby w pociagach, duzo z nich i bez tego były urodziwe bo miały swoj urok wiec do sklepu tym bardziej nie musisz sie malowac..... ja nie raz w samym porozciaganym dresie i w rozczochranych włosach wyskakuje do sklepu, musisz byc mocno przewrazliwiona na swoim punkcie ( i nie chodzi tu o pryszcze..........)

Gość Mameja I kropka
a ja zawsze chodzem bez makijazu i jestem przystiojny

trądzik mam zajebisty :o chodzę do dermatologa , jakieś tam maście itp.. hormony chce mi wcisnąć , w międzyczasie byłam na oczyszczaniu u kosmetyczki i ładnie było ;później nie wolno zaniedbać , zapomnieć robienia peelingów na twarz i maseczek oczyszczaających , i powoli ładnie zanikają zaskórniki. Jeśli chodzi o gule ropne to nic nie poradzę , się szykują dwa tygodnie a się goją miesiąc :o wazne aby nie wyciskać , nie naciskać ich , jest gorzej :o maść ichtiolowa jak czujesz że ci się szykuje bomba , zaklejasz na noc i pięć dni masz go max. a nie miesiąc :) i dieta, unikanie ostrych przypraw ...

Gość zla_na_siebie
no bo jestem zla na siebie, ze musze sie malowac zeby choc troche wygladac przyzwoicie... ;[[[ naprawde bez makijazu wygladam strasznie ;[[ nie dosc, ze masakrycznie duzo piegow to jeszcze czerwone plamy od tradziku... stosuje rozne kwasy na to ale nie pomaga nic... do tego filter z maksymalna ochrona, i na to tapeta czyli fluid. ;[[[[[[[[

Gość prawie wszystkie bez tapety
wygladacie jak paszkwile,jedynie ladne jestescie bo sie malujecie,po kapieli jak wyjdziecie z wanny albo jak wstaniecie rano to pewnie z was brzydule jak nie wiem co

:D to jestem wyjatkiem :p maluje sie tylko wtedy gdy wychodze gdzies wieczorem czy na jakas impreze albo jak jade do faceta, do szkoly sie nie maluje chyba ze mi odbije, jak jestem w domu to tez bez makijazu jak ide do sklepu tez bez, makijaz jakos nie jest mi potrzebny

Gość meski typ urody
A moze masz tradzik rozowaty? Bo piszesz czerwone plamy..je mam to gowno i tez nie wyjde z domu bez fluidu. Taka nasz uroda. Nie nasza wina ze natura nas okrutnie potraktowala..

Gość zla_na_siebie
mozliwe, bo tradzik mam taki, ze sa ropne zaskorniki i cala twarz w czerwonych plamach ;[[ wyglada to strasznie tymbardziej, ze mam bardzo duzo piegow ;[[ skore mam blada strasznie jak mąka a na twarzy piegi i czerwone plamy, wiec wyglada to strasznie i jest bardzo widoczne.... nienawidze siebie za to jak wygladam ;[[[[ nie mam chlopaka ani znajomych i mi sie wydaje, ze to wlasnie przez moj wyglad ;[[[ a mam juz 23 lata ;[[

Gość tez nie wyjde w życiu bez maki
jazu i zrobionych włosów 🖐️ od czasu jak kilka lat temu na granicy celnicy mnie zatrzymali do kontroli nieumalowanai w kitce, bo nie wierzyli ze osoba na zdjeciu w paszporcie to ja:O nie mam i nigdy nie miałam trądziku