Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhgdlsdls

biała plamka na wardze

Polecane posty

Gość dhgdlsdls

Zrobiła mi sie biała plamka lekko wklesła na dolnej wardze od wewnątrz a pod nią gulka, bardzo bolesne, mam wrażenie jak by mnie dziąsła swędziały i szczypały. Co to moze być? ta plamka ma coś koło 0,5 - 0,7 cm a pod nią gulka coś kolo 1 cm. ból sie nasila przy piciu i jedzeniu. Pojawiło sie z dnia na dzień i nie jest to zadne uszkodzenie mechaniczne :( miał ktos tak??? http://img91.imageshack.us/my.php?image=acco2.jpg

Gość dhgdlsdls
zdjecie nie moje ale wyglada to identycznie niestety nie znalazlam zadnej sensownej odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie

Gość to plesniawka
kup sobie apthin w aptece i smaruj.

Gość IWONA1510005
też tak czasami mam, to nie jest nic groźnego. Kup maść SALUMIN i smaruj, przynosi ulge i szybko goi

Gość afty sa jak wedrownicy
przychodza znikad i znikaja... pojawiaja sie, kiedy chca... ponoc nie wolno jesc niemytych owocow, bo one moga przywolac afty, ale afty sa jak wedrownicy, przychodza i sami znikaja... taki mnie nastroj poestycki ogarnal...

Laski, ja juz nie moge:( nie uklada mi sie w zyciu osobistym ani w szkole, a niw pracy, czuje, ze wariuje:( ratunku:(

kuzwa, tyle was tu, jak pierdolic o kremach, to kazda moze, a jak komus sie zycie na leb sypie, jak kurwa sprochnialy dach, to zadna nie pomoze:(

pomozcie mi:(

Gość IWONA1510005
to chyba kurwa nie ten topik

mam specjalny topik zakladac? pt. pomozcie lasce, co juz nie ma sily?:(

to brak witaminy z grupy b tak sie objawia czasem na wardze czasem na języku to piecze na wardze tez nie pamiętam dawno to miałem a teraz to kupuje sprasowane drożdże

jak co komu sie sypie nie układa a mówić afirmacje "w dzień i w nocy wszystko mi sprzyja"

no tez coś wiem na temat tych malych uciązliwych aft, niekiedy mialam je dosc czesto, teraz mam spokoj, płukałam sobie w buzi i wlasnie z apteki apthin czy tak jakos