Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może i dziwny jestem jednak

Dziewczyny .............. co myślicie o takich facetach ????????????????????????

Polecane posty

Spotykacie chłopaka , wiek 22 , wygląd - niczego sobie , dosyć inteligentny , miły , bardzo pomocny ( te cechy charakteru wykrywacie po rozmowie z nim ) i w pewnym momencie dowiadujecie się że nigdy nie miał dziewczyny , nigdy nawet nie całował się z żadną dziewczyną i rzecz jasna jest prawiczkiem. Pytam bo taka sytuacja właśnie mnie dotyczy a wszystko to jest spowodowane pewnymi zasadami którymi się kieruję. Martwi mnie to że ludzie mogą dziwnie o mnie mysleć ( ludzie w sensie dziewczyny :)). Religia mnie ukierunkowała na taką drogę. Boję się że dziewczyna może pomysleć że mam słabe libido albo nie lubię seksu a tak naprawdę jest odwrotnie bo czuję spory temperament w tych sprawach. Jak Wy to widzicie ? Tylko prosze abyście odpowiedziały konkretnie na pytanie czyli jakie sa wasze myśli w momencie gdy dowiadujecie się że chłopak z którym rozmawiacie nie miał nigdy dziewczyny a ma 22 lata. Że nigdy się nie całował , jest prawiczkiem itp. Dzięki :)

Gość pewnie jestes ten kolo
co ostatnio byl u drzyzgi i zrobil z siebie wielkie posmiewisko,co za pajac

Gość paulinka kowalczyk z łodzi
http://www.1man1jar.com/ Strokna która może być dla Ciebie przydatna Polecam

Gość pierdol sie z ta strona

Gość Moon24
dla mnie nie ma to znaczenia:) napewno czułabym się wyjątkowo:) same plusy:) pozdrawiam:*

Gość zasadowa-dziewczyna-tak
ja tez tak mam, tyle, ze mialam juz chlopaka. Mam swoje zasady i tez nie bede uprawiac seksu z byle kim,, musi byc wyjatkowy i musze wiedziec, ze mnie kocha i ja go kocham.. a tak w ogole to seks dopiero po slubie! ;D ale nie wiem czy jakis chlopak pojdzie na takie cos ;DDDD zobaczymy :)

pomyslałabym - w koncu cos innego - i zainteresowałabym sie tobą :) gdzie mieszkasz???????? :P

o takie coś; Teufel ist ein Lügner. Sie können sich durch eine harte Zeit im Moment aber Gott ist immer bereit, segne euch in einer Weise, dass nur er es kann. Halten Sie den Glauben. Die Liebe Gottes ist wie das Meer, können Sie sehen, Anfang, aber nicht zu Ende .. Diese Nachricht auf dem Tag, an dem Sie es erhalten. Lassen Sie uns sehen, ob es wahr ist. Diese auf Ihre wahre Freunde. Etwas Gutes geschehen wird, zu Ihnen, etwas, dass Sie gewartet haben zu hören. Dies ist kein Witz, jemand rufen Sie per Telefon oder sprechen Sie über etwas, was Sie hören. Brechen nicht dieses Gebet; senden Sie es auf ein Minimum von 15 einschließlich mich, ihn zu you.AMEN

aha , bo nie napisałem jeszcze jednej ważnej rzeczy. Poza tym mam tak że tak jakby boję się kobiet , miłości w ogóle. Wszystko dlatego że nie zniósłbym rozstania , tym bardziej zdrady. To jest taki główny powód dla którego nie miałem dziewczyny do tej pory. A drugim powodem jest to że chce poczekac na tę jedyną wyjątkową w której szalenie sie zakocham. Chodzi o to czy gdy dziewczyna usłyszy te dwa powody to czy przypadkiem nie poczuje się zobowiązana ( punkt pierwszy - nie zniósłbym rozstania ) oraz czy nie pomyśli że jestem jakaś ciapa i brak mi twardości , że lubię się użalać nad sobą , płakać itp. Oczywiste jest że dziewczyny wolą stanowczych , twardych facetów a ja na pewno do takich się nie zaliczam. Gdy trzeba podjąć jakąś decyzję to zawsze konsultuję , nigdy nie wpycham się na chama. Poprostu postępuje tak jak nakazuje religia. Mam problem bo wiem że jestem trochę inaczej odbierany przez to że nie chodze na dyskoteki , albo że chodzę w każde święto do kościoła itd. Wśród młodych chłopaków to nie jest popularne i tu jest cały problem. Chciałbym i to bardzo wreszcie się zakochać ale takie postępowanie nijak sie do tego nie sprowadza :(

''każda potwora znajdzie swego amatora '' - to i do ciebie też się tyczy :)

Gość dobrze wiedziec
Kiedy wejdziesz miedzy wrony zacznij krakac tak jak one.... czyli pora zostac kurwiarzem- maczo , albo isc do zakonu ;)

a tam... na wiejskie dyskoteki chodza juz ostatni... ja (21 lat) i inni moi rowiesnicy juz sie dawno wyszalelismy i juz sie nam nie chce skakac po tych dyskach. szkoda ze takich jak ty jest niewielki procent na swiecie,reszta to sami szmaciarze co im tylko wielkosc cycków w głowie............. a celem zyciowym jes wziac slub z tymi cyckami

nie no szkoda że nie chcecie powiedzieć wprost kilku rzeczy bo akurat nie bardzo wierzę w to co piszecie. Być może te dobre słowa dlatego aby podnieść na duchu ale ja takiego wsparcia nie potrzebuję. Wolałbym poznać prawdę. No cóż ... dzięki

Gość obcasik
o jak ja bym chciała takiego faceta :)

Gość obcasik
któremu nie w głowie dyskoteki, no i który nie omija takich miejsc jak kościół

jezu... i tak zle i tak nie dobrze :O ja napisałam to co mi przyszło do głowy, tak pozatym marze o normalnym facecie a nie o cipiarzu - jak ci nie pasi to spadówa

Mi tez by to nie przeszkadzało o ile nie chciałbyś seksu tylko po slubie, a w normalnym trwałym związku. No i jeśli nie zmuszałbys mnie do chodzenia do kościoła:P

malutka , no to pary by z nas nie było :D O ile seks przed ślubem mogę zrozumieć o tyle nie utrzymywanie kontaktu z Bogiem już nie :(

Gość ssssssssssssssssssssssssss
wiesz co żałuję , że Cię nie znam, moim jedynym problemem by być z kimś jest to, że nikt nigdy nie był wierzący oprocz jednego faceta, z którym byłam...

A kto powiedział, ze jestem niewierząca? ja wierzę w Boga ale nie w kościół i księży. jednak chodzę do koscioła w święta albo czasem w niedziele bo lubie czasami ten klimat. Jednak aż tak systematycznie co niedziele to na pewno nie

Gość ssssssssssssssssssssssssss
chociaz jeszcze młoda jestem, ale i tak jakoś coraz bardziej wątpie, że znajde takiego :/

malutka , chodzi o to że ja bardzo wierzę w Boga a Ty ........ jakoś czuję że mniej :)

Gość 24latkaaaaa
Co mysle? Mysle ze wielki szacunek :) Ja jestem osobą wierzącą i praktykujacą takze, nie zgadzam sie jednak z kilkoma pogladami kosciola... bylo w moim zyciu 2 mezczyzn i na tym zostało. Powiem Ci jedno - dla mnie im mniej facet mial kobiet, tym lepiej. Im bardziej wierzący, tym lepiej. Moze bym sie zastanawiala nad tym całowaniem, ale co do seksu to szacunek. Pozdrawiam i zycze udanej kobietki :)

Gość 24latkaaaaa
aha i najwazniejsze - cale zycie pragnelam miec tylko 1 mezczyzne ale zostalam zostawiona nie z własnej winy......

24 latkaaaaaa : to jest właśnie najgorsze że może ktoś Cię zostawić nie z Twojej winy :(

Gość frrfrf
wiesz podziwiam Cię i powiem, że napewno znajdziesz taką , która też jest wierząca i czeka na tego jedynego :)

Gość wystarczy być
niespecjalnie atrakcyjnym fizycznie i mocno nieśmiałym i twoje 22 lata to żadne osiągnięcia. Mam więcej i sie nie całowałem, nie chodziłem za rękę, nie byłem w związku... i jakoś nie wierzę żeby, w razie czego, jakiejś to odpowiadało. Mało kto chce osobnika wybrakowanego

wystarczy być : szczerze mówiąc też tak sądzę , dlatego prosiłem o komentarze. Sa miłe ale chyba raczej nie prawdziwe bo w rzeczywistości to słysze częściej inne słowa :D No cóż :(