Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotany po przejsciach 27

jak powiedziec dziewczynie ze mam hpv?

Polecane posty

jak w temacie, chodzimy ze sobą od ponad miesiąca i wszystko wskazuje na to ze ona jest juz gotowa do uprawiania seksu, chciałbym jej powiedzieć ze załapałem to kiedyś przez głupotę nie wiem tylko jak to zrobić? Od dłuższego czasu nie spotykałem sie z dziewczynami z powodu tego ze sie zaraziłem, miałem doła, ale teraz chyba sie zakochałem i nie chce tego spieprzyć...

Gość juz spieprzyles
:(

Gość powiedz jej
chyba nie chcesz jej tym zarazić?! wiesz, ze wirus hpv jest głównym winowajcą raka szyki macicy???!!!!

Gość a tak z ciekawości to
poprzez jakie badanie to się wykrywa?

po prostu, powiedz jej to. jak kocha to zrozumie i pójdzie z Tobą do lekarza. to nie koniec świata.

Gość całkowicie czarny kot
jak? na spokojnie, w ustronnym miejscu i zwyczajnie... bez śmiemniania i owijania good luck :-)

nie wiem przez jakie badania u kobiet sie to wykrywa ale mi zaczęły wyrastać brodawki na penisie:(

Gość ogrodnica
dawno to złapałeś leczyłeś to są nawroty ???

4 lata temu, nie da sie tego wyleczy co jakiś czas sa nawroty, kobieta moze zaszczepić sie przeciw temu ale nie ma 100% pewności ze tego nie załapie

Gość ogrodnica
szczerze to nie wiem co ci poradzić ale najlepiej poważnie porozmawiać i to jak najszybciej

mój przyjaciel z którym się poznałam 2 lata temu też na to choruje przyznał mi się do choroby na samym początku znajomości iii powiem szczerze że moja pierwsza reakacja to była myśl żeby uciekać od niego i to jak najdalej no ale zaczeliśmy o tym rozmawiać wytłumaczył mi wszystko i w sumie dobrze że przyznal sie do tego na samym poczatku bo pozwolilo mi to oswoić się z myślą że on jest chory.. z czasem ta choroba w ogóle odchodzi na dalszy plan bo wiadomo co jest w życiu najważniejsze no a w końcu każdy na coś musi umrzeć heh ;) powiedz jej i to jak najszybciej o swojej chorobie, najlepiej prosto zmostu w cztery oczy.. jeśli jej zależy równie bardzo jak Tobie to zrozumie i zostanie, powinna nawet Cie wesprzeć noi szczepionki przecież są.. zresztą mamy XXI wiek i medycyna działa cuda.. powodzenia:)

Gość kontrabasa
popatrz na kobiety rozkladajace sie za zycia, a potem sie zastanow czy na to wlasnie chcesz umrzec:O

Gość o boze przerazil mnie ten link

Gość istnieje dział zdrowie
to żeś świńki ryju musiał tu wjeżdzać z tym syfem, yebnij się w ten durny łeb kutasie

Gość ogrodnica
od 4 lat nie współżyłeś czy w końcu jesteś z porządną kobietą i boisz się że ją zarazisz a reszta CI była obojętna ??

od 4 nie współżyłem

Gość yeo
może ona też coś kiedyś złapała od kogoś ale jeszcze o Tym nie wiesz ale jak porozmawiacie to może jakoś się wszystko ułoży

no co zrobiłeś dotychczas, siedzisz i płaczesz. Istnieją lekarze specjaliści, od chorób skóry, dermatolodzy, leczysz się albo wyrzekasz świata i zamykasz u kamedułów bosych i po zawodach

Gość yeo
autor uciekł???

nie da sie tego wyleczyc, bede to juz mial zawsze

Gość gość
ale pieprzycie.. HOV nie taki styraszny... w wiekszosci przypadków zanika samoistnie.. Rety wiekszosc z nas to ma a wielkie halo.. jak to na internecie.. panikaaaaa aaaaaa

Gość gość
hpv znika albo nie znika. Czasem zostawia raka