Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

ups ale zrobiłam...

Polecane posty

Spotykam się z facetem. Ostatnio widzielismy się po raz 3 a ja juz zrobiłam mu dobrze ręką. Jak myslicie ci on mógł sobie o mnie pomyslec??

Gość dobra jestes
i kto wie, moze twoja corka (o ile ktos ci ja zrobi) bedzie jescze szybsza

Gość taka mała sugestia...
co nie zmienia faktu że zachowałaś się jak zwykła dziwka

Gość aniulka 1234
A on się jakoś odwdzięczył?

Gość si_literii
Właśnie to jest ważne! Nie czy zrobiłaś to na 3-ciej randce. Ja czasem spotykam się w tym celu. Chodzi o to, czy on Ci się jakoś odwdzięczył. Bo jeśli tylko stękał i był zadowolony - ciężko będzie i nie powinnaś się tym zadręczać. Pomyśl logicznie

Gość aniulka 1234
No to nie masz się czym martwić, na pewno zadzwoni. Ja ze swoim kąpałam się nago pod prysznicem po tygodniu od początku tej hmm... bliższej znajomości i teraz jest moim mężem.

Ja nie martwię się ze sie nie odezwie bo odzywa sie codziennie, pisze smsy, ale nie wim co tak naprawde moze sobie o mnie myslec a mi naprawde na nim zalezy. Aniulka chciałabym zeby skonczyło sie jak w Twoim przypadku:)

Gość aniulka 1234
Ja nie widzę nic w tym złego po prostu. Jest fajna atmosferka, oboje jesteście podnieceni, czujecie jakąś miętę i co, macie siedzieć obok siebie i patrzeć sobie w oczka? Przecież to ludzka rzecz, że czasem nie można nad sobą zapanować, najważniejsze jest po prostu to, żeby sobie ufać i wzajemnie otworzyć się przed sobą.

Gość aniulka 1234
Na twoim miejscu następnym razem jak się spotkacie porozmawiałabym o tej sytuacji w sposób szczery, no nie wiem jeśli nie chcesz na razie seksu to mu to zaznacz, jeśli czujesz się zakłopotana, to też powiedz o tym. Nie ukrywaj swoich emocji, przyznaj, ze trochę cię poniosło i nie wiesz jak on do tej sytuacji się ustosunkuje. Taka rozmowa pomoże wam dojść do porozumienia. Warto też zacząć mówić o seksie, bo wiesz, czasem może być tak, że wyjdzie spontan.

Ja bym nie doszukiwał sie drugiego dna. Miłość, to miłość. Seks, to seks. Chcieliście, to zrobiliście. Nam nic do tego. A co on pomyslał? Zapytaj jego. My nie wiemy. Ja nie widzę w tym niczego nadzwyczajnego. Znacie sie dłużej, niż te 3 randki. Więc, to nie to samo, co seks na 3 spotkaniu. Czasy sie zmieniają i ludzie tez na te sprawy patrzą inaczej. Nie zastanawiaj się. Żyj dalej.