Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselna dziewcyzna

Którą sukienkę wybrać?

Polecane posty

Gość nie obraż się
ale dla mnie to nie sukienki na wesele, raczej do..... ;-) Na seksowną randkę, ale nie na wesele.

Gość wieczormieknbakaffel
a to w burdelu wesele organizuja ?

zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, jednak gdybym miala wybrac ktorakolwoek, zdecydowanie ta trzecia

Gość nie obraź się
wieczormieknbakaffel bardzo dosadnie napisal/ła, ale mi sie tez tak te sukienki kojarzą. Ale jesli lubisz taki styl to kwestia gustu. Najmniejsze zlo to ta trzecia.

Gość żadną
z tych proszę Cie

Gość qwertt
takie malo weselne te sukienki.... w ogole pamijajac wszystko to wstyd w takiej w kosciele na slubie wyskoczyc

Gość żadną sa okropne
a teraz tylko czekac aż co poniektórzy wyjadą z tekstem że krytykujemy bo zazdrościmy figury:D

Gość żadną
nie chodzi o figure i zazdrośc. Dziewczyna na zdjeciach zgrabna, szczupal i wysoka. CHodzi o to, ze wg mnie nie pasuje te sukienki na wesel, na randke rozbierana jak najbardzije ;-)

Opanuj sie to jest ślub, a nie dyskoteka, ani dom publiczny. Stroj ma być stosowny do okazji, czyli elegancki. A te szmatki ktore pokazalas są wulgarne a nie elegnackie. No chyba ze faktycznie chcesz wygldac jak dziewka, tylko uważaj bo cię nie wpuszczą do kościola.

No chyba, że autorka postanowiła przykuwac uwagę bardziej niż Panna Młoda :) Ale sukienka typu DODA raczej w POZYTYWNYM przykuwaniu uwagi nie pomoże. Trzeba wiedzieć gdzie w czym można pójść. Ja mam nadzieję, że na moim weselu nikt na tak nieprzemyślany ubiór sie nie zdecyduje. Ale ja przecież za to nie odpowieam.