Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllllusia

ZAZDROSC O SPOJRZENIE NA INNE KOBIETY.. - GŁUPOTA?

Polecane posty

Gość olllllusia

STRASZNIE ZLE SIE CZUJE GY MOJ CHLOPAK PATRZY NA INNE..CZASEM OBRACA.. on twierdzi ze kocha piekno kobiece, uwielbia patrzec na kobiety i podziwiac.. a ja wsciekam sie z zazdrosci;(

Gość zaprzyjaxnij sie
z jego najlepszym kumplem i spedzaj z nim mnóóóstwo czasu tłumaczac swojemu, że uwielbiasz męski intelekt i poczucie humoru :P jak nie chodzisz z kretynem :P to zrozumie ( a może nawet..poczuje ;)). A jak chodzisz z kretynem to może lepiej byłoby zamienic kretyna na najlepszego kumpla? ;)

Gość edasdsa
Jakbym czytała o swoim. tez bardzo mnie to denerwuje. to mój 3 chlopak.. z tamtymi tez tak bylo.. taka ich NATURA

Gość jklk
idzcie dzieci do szkoły bo już późno

Gość edasdsa
masz racje moze to zachowanie dziecka.. ale mam 22 lata..

Gość jklk
toś głupia serio. wiesz co to jest zaufanie? to że facet patrzy na inne baby jest normalne i co z tego. jest z toba to coś zanczy. a ze lubi popatrzeć. a ty nie lubisz popatrzec na fajnych facetów? zwiazek polega na zaufaniu i tego sie trzymaj

To się lepiej z tym uporaj.... Ty nie patrzysz na facetów? Jeśli powiesz \"nie\", i tak nie uwierzę ;) Spojrzenie na inna kobietę, to nie zdrada... udzie... nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma...skupcie się na czymś innym. Macie jakieś inne zainteresowania, oprócz swojego faceta????

Gość o jejku jejku
ja też bym była zazdrosna gdyby mój tak robił. bardzo by mnie to złościło. wkurzają mnie nawet baby w sklepie co się do niego uśmiechają

Gość olllllusia
nasrajcie mi w ryja

Gość o jejku jejku
ja ci nasram chcesz?

Gość olllllusia
pewnie - dawaj!

Gość a ty nigdy nie spojrzałas
na przystojnego faceta? nie bądź hipokrytką! 😴

Gość ale ta smarkateria
ma "problemy"! :O:O:O

Spojrzec na kobiete a bezczelenie sie za nia obejrzec w towarzystwie dziewczyny, to dla mnie przesada. Gdyby moj facet tak robil, na pewno byloby mi przykro. Zrobilabym dokladnie to samo... gdybym gdzies z nim szla, obejrzalabym sie za jakims facetem i powiedziala "ale ciasteczko" mam nadzieje, ze poczulby sie glupio i zrozumial, ze jakies granice sa...

Gość olllllusia
pewnie - dawaj!

Gość olllllusia
sram na wasze zdanie. ja jestem zazdrosna bo chłop powinien szaleć tylko za mna. chyba go stłuczę jak tylko będzie okazja i spadaj podszywaczu

Gość o jejku jejku
nie podszywać się sieruny jedne

Gość ykkkaaa
Ja mam ten sam problem z chlopakiem:(:(

Gość niiuuniiaa
no moj chlopak czasem patrzy sie na inne ale na szczescie bardzo zadko.. no w sumie ja tez nie jestem swieta.. ale szczegolnie wkurza mnie to jak na niego sie gapia rozne baby!! raz w sklepie jakas bezczelna sprzedawczyni dala mu razem z paragonem karteczke ze swoim numerem telefonu. on na szczescie zgniotl ta garteczke i wyrzucil przy tej babie do kosza.. ale nie ukywam ostro bylam wkurzona. jezeli chlopak naprawde kocha dziewczyne to nie powinien ogladac sie za innymi i widziec tylko ja!!! takie jest moje zdanie

ja mam taki odruch że patrze na to co jest ładne...nie rozbieram kobiet wzrokiem, poprostu..brzydko mówiąc jak na ładny dom, samochód psa czy dziecko.. ale oczywiście dziewczyna cholernie zazdrosna się denerwuje ja nawet nie wiem że się akurat patrze. zresztą, moge się akurat gpiś na psa z którym idzie jakaś kobieta i już foch:D ale staram sie ten nawyk wyeliminować a przynajmniej kontrolowac jak jestem nią...:P

niunia skoro sprzedawczyni widziala że jest z tobą i dala numer to niezła z niej szmata:P wkurwiają mnie takie osoby które hm..sprawdzają w sumie reakcje faceta a jak wezmie to sobie tym podbudowują ego..też miałem taką sytuacje i zamiast mi to sprawić frajdę że jakiejś się podobam to tylko wywołało we mnie gniew bo nie lubie takich szopek...dziewczyny sa czasem popierdolone mocno..ta sprzedawczyni najlepszy przykład:P

Gość niiuuniiaa
Do.: Tym razem to znowu ja/ .. napisales ze starasz sie ten nawyk wyeliminowac a przynajmniej kontrolowac jak jestes z nia.. ale jak nie jestes to tez powinienes wiedziec ze masz ukochana osobe i nie powinienes patrzec na inne.. sorka ze moze sie czepiam ale ja nie wybaczylabym swojemu chlopakowi gdyby np bedac z kolega ogladal sie za jakimis laskami.. bardzo mnie to drazni..

niunia ale mysle że 90% facetów tak robi i nie oznacza to wcale szukania laski na seks...nie towarzyszą temu zazwyczaj nawet żadne fantazje erotyczne ani nic.. taki odruch:D wyobraź sobie jak chodzisz po sklepach i wystarczy że kontem oka zauważysz fajny ciuch to się odwrócisz żeby zobaczyć mimo że nie masz zamiaru go kupować ani nawet przymierzać np dlatego że wiesz że ceny sa w konkretnym sklepie bardzo wysokie.. więc z facetami i gapieniem się jest dokładnie tak samo..

Gość kupiszonwer
tym razem to znowu ja - ale kur... z Ciebie filozof. na kazdym poście coś masz do powiedzenia! masakra. Pozjadałes wszystkie rozumy?

Gość niiuuniiaa
no niby tak.. ale mimo wszystko nie bede ukrywac zazdrosci.. jezeli sie gapi na inna to znaczy ze zauwaza tez inna a nie TYLKO MNIE!!.. to ze to taki odruch.. to czemu nie patrzy na jakas inna ladna rzecz tylko na dziewczyne? zapewnia mi ze ja jestem najpiekniejsza ale czasem jak jest ze mna to zerknie na inna jakas ktora idzie obok czy cos.. to jednak chyba ja nie jestem dla niego najpiekniejsza jak spojrzy na inna

niuńka dorośnij, bo facet cię zostawi. jesteś egoistyczna w swoich wypowiedziach i zapewne taka też jesteś w związku.... hamuj emocje, bo nie wróżę wam szczęśliwego zakończenia

Gość wwwwwwir
jasne, jasne faceci patrza na inne hmm a to ciekawe, bo faceci ktorych znam nie wykrecaja sobie karkow, zeby zobaczyc jaka laska idzie ulica, tak robia, ci ktorzy maja chyba nadmiar hormonow, bo dojrzaly, ustatkowany facet, ktory wie czego chce, nie bedzie ogladal sie za kazda laska,ktora go mija, czy idzie po 2 stronie, ja nigdy nie mialam takiego problemu z moim, zreszta ja tez sie nie patrze na innych kolesi, bo po co jak mam swojego, widze, ze ktos idzie z naprzeciwka, ale nie zastanawiam sie jak on wyglada, czy mi sie podoba itd, swoja droga, bylam kiedys swiadkiem, jak szlam latem ulica, jak facet idzie za reke z dziewczyna i chamsko gapi sie na mnie, na cycki, na nogi, prawie mu oczy wyszly, a ona biedna idzie niczego sie nie domysla, zenujace to jest :O

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to sie nadal kurewsko ubierajcie!

"Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić, nie, nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem Do pracy nie mogę puścić Cię, nie, nie Tam tyle kobiet, każda w myślach gwałci Cię Złotą klatkę sprawię Ci, będę karmić owocami A do nogi przymocuję złotą kulę z diamentami" :O

heheh nosowskiej w to nie mieszaj:P kupiszonwer - mam dyplom profesora nauk wszelakich oraz dr.hab z mędrkowania netowego..więc mam dość kompetencji by się w każdym temacie wypowiedzieć w sposób ostateczny i nie podlegający żadnej dyskusji, jedynie przyjęci do wiadomości i jak najszybszej realizacji.