Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

PRZYSZŁAM Z PRACY JEGO JUZ NIE BYŁO Mamy inne zmiany i.... wściekam się...

Gość dwfwefawefr
no nie za ciekawie

Gość inoczi
...mam pomysł ...leć do kiosku kup " brutala " wiesz taki smierdzacy meski niby perfum i.... popsikaj nim kota :D

Gość pfajsir
kot cie zdradzil?;)

Gość dwfwefawefr
ale wy glupie jestescie:O chodzi jej o to ze jakas baba byla u nich w domu :O tlumoki

Gość inoczi
dwfwefawefr ale super pomyslałas inteligentna bestia ... ta a mysmy nie zaskoczyli... poplakalam sie ze smiechu

dzięki dwf cos tam... tym bardziej że mój kot nie łasi sie do obcych... chyba że go ktos złapie na ręce...

Gość pfajsir
ty dwf cos tyam... sam/a jestes glupi/a, tlumoku przyszla sasiadka po szklanke cukru i wytarmosila kota przy okazji, a ta biadoli od razu... zreszta, k.urwa, kota obwachiwac? no ja piedole... f.iuta facetowi obwachaj, moze tez cos wyczujesz...

Gość inoczi
mikaela79 zapytaj wprost kto byl w waszym domku

pfajsir ja nie obwąchuje kota jedynie jak przychodzę to wskakuje mi na ręce i się tulimy ale skąd taki matołek może to wiedzieć pewnie nikt na ciebie nie czeka w domku?

Gość inoczi
mikaela79 ... zapytaj raz jeszcze donosnym glosem jak nie podziała napluj mu w twarz i pogadaj z kotem... a tak na powaznie...obwachaj jego bluzki i przyjedz kiedys z zaskoczenia do domu mozesz tez zainstalowac kamere ...

Gość pfajsir
autorko jakby na mnie kot czekal albo ktos taki jak by, to bym sobie leb na najblizszej scianie rozwalila. trzymam sie sama wlasnie pio to, zeby takich jak ty nie znosic w swoim otoczeniu

Gość inoczi
mikaela79 i co bluzki tez smierdza perfumami ? Wachaj przy kołniezyku a spodnie w kroku

pfajsir strasznie głupiutka jestes każda kobieta cos podejrzewa nawet jakby to głupie było...a skoro jesteś | przepraszam trzymasz się sama to tylko i wyłącznie dlatego że nikt nie może z tobą wytrzymać... a zwierzeta to najlepsi przyjaciele... lepsi od człowieka ... i teraz wiem dlaczego...

inoczi smiejesz sie ze mnie ... i dobrze... masz prawo ... ale sam/a wiesz jak czasem wiesz że coś jest nie tak..

Gość inoczi
mikaela79 .... smieje sie ale i takze staram sie doradzic . Albo olejesz sprawe albo zwariujesz bo chlop sie nie przyzna chocbys mu włosy lonowe pinceta wyrywala! Szukaj dalej dowodow zbrodnii... tak jak pisalam wczesniej wczesniejszy powrot do domu to nie taki zly pomysl :D ....

Gość wertyuiopll
wy sie smiejecie ale jak ja bym poczula na swoim kocie czy tam psie perfumy jakiejs lafiryndy to bym sie wsciekla :O oczywiscie jakbym z facetem mieszkala...

sprawdzimy... może sama sie nakręcam? jest dziwnie ostatnio.... i może dlatego...

Gość taak.
skąd ja to znam sama przez to przeszłam.zaczęłam szukać,nigdy wcześniej tego nie robiłam,ale jak ktoś dał powód to trzeba to sprawdzić.zaczęłam sprawdzać telefon, koszule,spodni nie wąchałam.dokumenty itd.parę rzeczy znalazłam,no i się rozsaliśmy.powiedział że jestem jak pies szarik,bo znajdę wszystko.

Gość taak.
z własną siostrą:O

Gość taak.
mnie pytałaś czy autorkę tematu

Gość taak.
kto się podszywa podemnie

Gość kici kici miauuu
taaaaaaaaa:O autorka autorke pytała :D

Gość taak.
zdradzał :( z kolegą z pracy :( 😭 koorwa czy ja jestem gorsza od faceta??? CZEMU SIE PYTAM 😡