Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

Gość kakakarara
wszyscy faceci to niestety skurwiele :( smutne to ale naprawde dziewczyny- jak maja okazje to predzej czy pozniej 99% z nich zdradzi. Tez kiedys wierzylam, ze tak nie jest ale nie ma sie co łudzic... :O We mnie kazdy najmniejszy znak wzbudzilby w tej chwili juz podejrzenia i obawy, a NIGDY w zyciu nie bylam zazrosna i zaufanie bylo podstawa mojego zwiazku. Niestety... dosnata za dlugi lancuch i im odpierdala :O Przeszukaj po prostu porzadnie chate poki jego nie ma- jgo rzeczy, kieszenie, sprawdz kazdy rachunek, wszystko- ja w taki sposob dowiedzialam sie o zdradzie...

ja jak sie dowiedzialm o gosce to taki porzadek z jego pamiatkami w domu zrobil ze teraz ma same zdjecia z chlopakami,,,, wszystkie poszly do śmieci.... i wszystkie nie nasze rzeczy... wystraszyl sie i powiedzial ze spotkl sie z nia bo zawsze to robil i nikt nie mial nic przeciwko ale skoro ja mam to wiecej tego nie zrobi... laska nasluchala sie ode mnie o k... zdzirach itd powiedzialam jej czy dobrze sie bedzie czula i jak jej dziecko zapyta o tych wszystkich wujków co niby sie nia opiekowali...

Gość glnbk
Dziwczyny, po tym co czytam i ja zaczynam sie bac... Jestem juz prawie 4 lata ze swoim facetem... Jestesmy mlodzi... on zajmuje sie pewnymi dla wiekszosci niezrozumialaymi sparwami... W ciaz sie tym zaslania, uspawiedliwa, ze ma cos do zalatwienia i ze wiem co, i twierdzi ze potrafi calymi dniami to zalatwiac ... Ostatnio zaczelo byc to dla mnie mylace ... Od dawna ma 2 nr. telefonow ... a kart ma w chuj i ejscze troche, nie mam epwnosci ze ich nie uzywa ... Z telefonami chodzi wszedzie do kibla do kuchni ... tlumaczac sie ze w kazdej chwili mzoe do niego zadzwonic kolega w pewnej sparwie i musi byc pod teefonem-nei wiem czy to takie uzaleznienie, czy tez cos glebszego... Czasem wyacza glosy w tel. zdazaja sie neiznane nr. ktorych nie odbiuera wieczorem. Niby w telefonie ma czysto, chodz duzo nieznajomych nr. , ale smsy od smych kolegow. Ale calymi dniami nie ma go w domu, ciegle gdzies lazi, a ja nie bede znow za nim biegac i ciagle dzwonic . Chwilami ejst za dobry, a chwlami ma mnie w dupie.Mowilam mu nie raz ze to wszytsko mnie irytuje, ale oczywiscie wilce obrazony , ze weze przestan, nie chce mi sie tego slychac, tak zdradzam Cie mam jescze 5 dzieczyn, itp. takim tonem -uniesionego zartu.

Gość inoczi
mikaela79 ja mam pytanie... To Twój maż czy chłopak ? Różnica niby nie za wielka ale pytam z ciekawosci

Gość inoczi
glnbk mowisz ze chodzi wszedzie z telefonem ... dziwne ... juz tu cos nie pasuje ...i moj tez mi walił tekstami ...ze tak zdradzam cie i mam kilka na boku ... wkoncu " gówno wyplyneło" uwazaj badz czujna

Gość heeejol
w ogole to was podziwiam bo jak aj bym sie dowiedziala o takim czyms to koniec zwiazku chocby chuj na huju stanal mowie PA chocbysmy mieli dzieck o, dwojke, trojke, kredyty sryty to i tak bym go kopła :o nie anwidze klamstwa!

powiem wam szczerze że mam taki mętlik w głowie że juz nic nie wiem... najchętniej spakowałabym sie i ... co/

Gość inoczi
mikaela79 ale nie jesteśmy gówniarzami... on ma 33 lata... Wiek nie gra roli ... ja mam 26 moj 27 lat.... wez poszperaj troche w rzeczach oj ja tez wachałam bluzki swetry i wiem ze to smieszne... zdrada wczesniej czy pozniej wyjdzie na jaw.

Gość inoczi
mikaela79 wez gleboki wdech wiem ze cie zlosc rozsadza oj ja tez tak mialam. Musisz odegrac role " nic nie podejrzewajacej laluni " badz mila i swoje rob na boku

Gość heeejol
mikaela a to jest jego mieszkanie ? ja mam o tyle dobrze ze mieszkanie jest moje i tylko moje wiec moze wypierdalac w podskokach jak skoczy w bok:)

sprawdzałam mu kieszenie ale wiecznie są puste ani papierka.. troche mnie to zastanawia... kto do k... nedzy nie ma smieci w kieszeniach?????

Oj ja bym się mocno zdenerwowała...W szczególności, że jestem posiadaczką kota i wiem jak pachnie kot po tym jak trzyma go ktoś obcy...Sierść kota ma to do siebie, że bardzo wchłania zapachy i trzyma je dłuższy czas!A teraz pora zastanowić się nad narzeczonym.

Gość heeejol
a masz gdzie isc? to kiepsko :(

Gość kakakarara
moj robil dokladnie to samo- telefony zawsze przy sobie- 2 komorki wcisniete w spodnie, nawet do kibla jak szedl :O ja pierdole co za debil mikaela musisz "powęszyć"- wiem, ze to upokarzajace (bynajmniej dla mnie) ale czasem ie ma wyjscia i trzeba to zrobic dla siebie i swietego spokoju.

chyba będe musiała sie nałykać jakiegos persenu żeby mu rano nie nagadać... bo noc to pewnie tak mam z głowy...

taaa ale to głupie takjie patrzenie w telefon....wiem beznadziejna jestem...

Gość inoczi
mikaela79 zobacz jak puszcza ci newry on nagle sie zmieni i bedzie uwazal na to co robi... Persen nie pomoze bralam pic na wode... sama musisz nad tym zapanowac. Logiczne ze jednego dnia wszystkiego nagle nie znajdziesz ja tez obserwowałam i zajeło mi to troche czasu

ja też nie raz słysze tak zdradzam cie z moja prawicą albo ta mam pięc kochanek albo kiedy mam sie znimi spotykac?

Gość heeejol
musisz byc teraz silna! nie mozesz dac mu poznac po sobie węsz a potem wywal karty na stol i rzuc go jesli sie okaże ze to prawda... i pisz tutaj caly czas to mzoe byc dobre ostrzezenie dla kobiet ktore maja mlody zwiazek jak ja np :)

Gość inoczi
mikaela79 nie jestes beznadziejna kot sie sam nie wyperfumowal nie ? To logiczne ze lepiej dmuchac na zimne...

kurde a miało być tak pieknie...najgorsze jest chyba nie sama zdrada tylko rozczarowanie..

Gość inoczi
heeejol masz racje :) pisz w razie czego pomozemy :)

Gość inoczi
mikaela79 nie rozczarowanie a upokorzenie ... ja czulam sie strasznie po tej akcji z Agnieszka mimo tego ze poza buzi buzi na disco nic ich nie laczylo tylko smsy ale kto wie co by bylo gdybym nie zabawila sie w detektywa

jak bym sie dowiedziała ze on z jakas baba... nawet nie chce myslec...nie dobrze mi sie robi... na serio...