Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

Gość inoczi
glnbk zrob sobie prosty bilans ... pisze wtedy jak mu sie chce i jak mu pasuje to samo dotyczy dzwonienia. nie interesuje sie toba patrzy tylko zeby sobie ulzyc... do tego te telefony i karty znikanie na caly dzien, zero czulosci.... dla mnie sprawa jest jasna.

Gość glnbk
no i nie czuje sie m potrzbna, za=naczy sie tylko czasem... On czasem neiw ei czego mi brakuje, a brakuje mi zwyczajnych rzeczy, jak np.wyjsc razem na miastokiedys to robl teraz nie , pojsc razem do znajomych, ale on moich nie lubi ;] wic od swieta bywamy u jego znajomych, do knajp nie chodzimy ;] kiedys od czasu do czasu sie wyszlo ;] Ciegle tylko slsyze, o tych ejgo kolegach. I wykorzystuje tylko momety keidy moja mam pozyczy nam samochodu. Np. Poniedzilek, niby caly dizne siedzecmsi z mlodsza siostar w domu , hehe jak sie okazje to caly dzien nie ma go w domu, jak nie u kolegi siedzial pietro nizej, to zalatwial te i tamte sparwy.. spytalam go czy pojdzie ze mna nai maisto, bo nie chcialo mi sie samej, a mialam kilka sparw do zatawienia, powiedzil, ze nie wie , ale jak napislam, ze mzoe moja mama samochod nam pozyczy zeby bylo szybciej to w ciag 20 min znalazl sie u mnie ;] No nie fajne uczucie... Czuje sie czasem jakby wykorzystywal to ze czasem mozemy gdzies pojechac, albo ze ja czasem am wiecej aksy przez rodzicow ... Zamaist zaisc sie do pracy , ato seidzi w domu, bo msli, ze wyjedzie do wloch, z kolegami, ze kolega mu zalatwi, hehe juz tak ejdzie od 2 lat i sie wybrac nie mzoe, a prace jaka by mial to nie moze w niej sueidziec, bo ciale mu cos nie apsuje. W koncu i pracy nie ebdzie meic, i pieneidzy i wyksztalcenia, i dziwczyny , bo nchociaz jakby o mnie czasem zadbal sam , zeby pomyslal kiedy trezba , bym ja nie msuaial mu wciaz mowic co i kiedy ma , albo pozinien zrobic ;]

mój kiedys powiedział że sa czasem panny w razie w.... i to może to gl....

Gość inoczi
mikaela79 po co mu ten tel od tej Goski ? Bo nie rozumiem :/ ja nie zapisuje nr tel swoich bylych nawet jak ich spotykam po latach ! Ty pewnie tez tak nie robisz...obserwuj i nie dawaj mu podejrzen ze jest obserwowany.

jak on taki lewy do robotyto daj spokój bo sama będziesz na niego zapierdalać....

Gość inoczi
mikaela79 mój kiedys powiedział że sa czasem panny w razie w.... i to może to gl.... nie rozumiem pisz całym zdaniem :)

tez sie pytałm po jaki ch... go wziął ? a on nie wiem .... więc mu wyjasniłam ze pewnie po to zeby z nia gadac . a ten odiol mi na to ze nie... wiec do dzis sie go pytam po jaka choler e

nie wiem powiedział ze sa panny w razie w.... w jak wypadek chyba takie zeby byly pod reka i mo ze wlasmnie taka panna jest glnbk przeprasam ale ju ztroche sie zdenerwowalam i mam myslotok...

Gość inoczi
glnbk nie dosc ze ma cie kolo w dupie to jeszcze bez pracy tyle czasu ??? Co ty z nim robisz ? Sex chwilowa przyjemnosc ci wystarczy ? Kobieto i jeszcze bierze samochod o ciuuuuuuuuuuu kopnij go w dupe mam nadzieje ze masz wieksze ambicje . Znajdz kogos kto ciebie bedzie wozil swoim samochodem kto bedzie cie rozpieszczał i bedzie mial robote...!!!!!

Gość glnbk
a i moj nie lubi gdy mu grzebe w telefonie, albo nawet gdy go trzymam w dloniach tak jakby czul sie niepewnie ... ;/

glnbk nie miej do mnie żalu że tak napisałam ale nie daj się i nakop mu do żici... niech se autobusami jeździ... albo niech go koledzy wożą

Gość inoczi
glnbk znajdz sobie kogos lepszego taki patałach sorry słow mi brak. jak mozesz z kims takim byc i dac sie tak traktowac...? Mysle ze masz rogi i to takie ze sie w drzwiach nie miescisz... Po co ci to co ?

Gość inoczi
mikaela79 twoj facet w pracy jest ?

dziołszki ide się położyc bo już ryczec zaczęlam bo mi tak źle i smutno . dziekuję za rozmowę i dobranoc...

Gość inoczi
mikaela79 nie plakusiaj odezwij sie jutro bede na kafe ! mam nocki teraz w pracy :* nie martw sie co ma byc bedzie narazie nic złego sie nie stalo ... dobranoc

Gość inoczi
mikaela79 przeszukalas jakies rzeczy

przekopałam jego kurtki szafe z ubraniami i spodnie w ktorych byl wczoraj i oprocz paragonu ze sklepu nic nie ma...

Gość inoczi
mikaela79 wiem ze sie boisz ale po co byc oklamywana ? Lepiej sprawdzic kazdy trop tak o dla pewnosci :*

Gość inoczi
mikaela79 sprawdzaj systematycznie telefon , dzwon i pytaj gdzie jest i co robi ... pisz na uspienie go słodkie eski .... i niech sie tlumaczy z kim gdzie i dlaczego az tyle byl.

Gość inoczi
mikaela79 wdupia lacie... sorry za wyrazenie hahahahahahahhaha i dobrze ja tez znalazłam pismo podarlam na drobniusenkie kawalki a plytki polamalam ...świnie

Gość inoczi
mikaela79 naprawde czuc kota? Na pocztaku nie moglam w to uwierzyc jak to napisalas

tak takimi słodkimi perfumami... siersc bardzo długo zachowuje zapach....na serio....