Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarafa

LUDZIE POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość sarafa

A więc będę sie streszczała: Mieszkałam z chłopakiem przez 6 miesięcy. On pracował ja trochę pracowałam potem straciłam robote i nie mogłam znaleźc. Rozstaliśmy sie ok.5 miesięcy temu a on teraz się do mnie odzywa i chce żebym mu oddała pieniądze za to że razem mieszkaliśmy. Wprost domaga sie o nie :(. Prosze poradzcie co mam zrobić bo jestem przerazona :(

Gość prezesssssssssssssssssssssssss
Kobieto gosciu potraktowal cie jak totalna szmate !!!!!!!!!!!!! Wiec wybor nalezy do ciebie :)

Gość sarafa
Ale ja naprawde jestem zszokowana tym, że on chce ode mnie pieniądze :(. I naprawde nie wiem co mam o tym sądzić. Prosze poradzcie mi coś

Gość sarafa
To jest naprawde bardzo nie fer z jego strony :(

Gość zupapomidorowa
Wpje....r...dol spuscic idiocie! Chyba oszalal glupek jeden. Wysmiac i zignorowac, jedyne rozwiazania.

Gość zupapomidorowa
I jeszcze cieszyc sie bardzo, ze z takim chamem i glupiem juz nie jesteś !

Gość to ty każ mu zapłacić
za wszytki stosunki według cennika z agencji :P

Gość Gilgamesh
Olej. Jesli chce kase za to ze byliscie razem, to zapytaj sie go czy jest meska dziwka :P Serio, ludzie maja czasami glupia i zupelnie bezpodstawna nadzieje, ze moga kogos wykorzystac. Za to Ty bedziesz naiwna jesli oddasz mu jakakolwiek kase....chyba ze bralas od niego kase - wtedy jest w jakims stopniu rozgrzeszony, ale nadal jest swinia ;) Powodzenia!

to powiedz mu za za sprztanie chaty,pranie,gotownie i dawanie dupy ma ci zaplacic skoro taki cwany

Gość sarafa
Ludzie Naprawde bardzo wam DZIEKUJE za wszystkie odpowiedzi :) Nie spałam dzisiejszej nocy bo cały czas o tym myslałam. Teraz jestem jak w latargu bo gorszego upokorzenia od mezczyzny w ktorym naprawde sie zakochałam, nigdy bym sie nie spodziewała :(

Gość sarafa
"to ty każ mu zapłacić za wszytki stosunki według cennika z agencji " Ta wypowiedź spowodowała, że się uśmiechnełam :) :)

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość missa3
No kurde ale JAJA :D Jak żyje 30 lat na tym świecie to z czymś takim się nie spotkałam. Facet jakiego miałaś to totalny IDIOTA i ciesz się że już z nim nie jesteś. Nie wyroluje ciebie to znajdzie druga idiotke. NIE PLAC MU KOBIETO I POWIEDZ ZEBY SPIERDALAL :)

Gość sarafa
Wiecie co on wykombinował ? Mam mu płacić w ratach co miesiąc! A suma jest około 6000 zl. No on jest poprostu chory na mózg. Jaka ja bylam głupia :( :(

Gość sarafa
Czy ktoś może mi jeszcze coś doradzić, jak z nim postąpić?

Gość dssdsdsd
wez mu napisz w takim razie,ze za sprzatanie gotowanie przez tyle czasu i jeszcze spanie z nim wychodzi taka i taka kwota, zobaczysz co zrobi..

Gość ile masz juz uzbierane
? :classic_cool:

Dokładnie! teraz Ty mu wylicz ile on Ci jest winien (specjanie zrób tak żeby wyszło więcej) i powiedz że teraz Ty czekasz na spłaty w miesięcznych ratach i że oczywiście będziesz doliczać odsetki :D napisz mu tak w smsie albo powiedz przez tel. Jakiś nienormalny koleś! Pewnie mu kasa potrzebna i nie ma skąd wziąść i tak sobie coś ubzdurał. Na bank ma upośledzenie. Nie wierze że człowiek przy zdrowych zmysłach by cos takiego wymyslił. A może on jakiś wypadek miała i cos go w głowę stukneło?