Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efedrynka21

Mam pytanie

Polecane posty

Gość Efedrynka21

mam pytanko jak miałam plodne dni a uprawiałam sex jaka jest szansa ze wpadne? w sumie uzywalismy Prezerwatyw ale juz dosc dlugo nie mam okresu i sie boje ... prosze o jakąs rade...

Gość xx87
a ile Ci sie spoznia okres?

Gość Efedrynka21
10 dni

Gość możliwość zajścia
w ciążę w dniu owulacji! wynosi zaledwie kilkanaście % - to wcale nie jest takie proste. Ale przeważnie "udaje" się tym, które nie chcą......

Gość Efedrynka21
mam moze kupic test i sprawdzic?

Gość xx87
no to troche duzo, no chyba za tak ciagle masz ze Ci sie gdzies o tyle spoznia, a jak Ci sie tyle nie spoznia to bym zrobila test

Gość Efedrynka21
no ja ogolnie mam nieregularny okres i roznie dostaje ... czasem tez spoznia mi sie o 10 jak nie wiecej dni... ale teraz na serio daje mi to do myslenia...

Gość xx87
dla uspokojenia zrob sobie, ona tak duzo nie kosztuje a bedziesz spokojniejsza, bo ja np az tak bardzo prezerwatywa nie ufam, wsumie ich nie uzywam, napoczatku tylko uzywalam i bylo wszystko ok,

skoro uzywaliscie prezerwatywy to dlaczego masz być,nie sądze,na pewno dostaniesz,od tego myślenie ci sie spóznia.Pozdrawiam

I co zrobisz test,moze zrób bedziesz wiedziała co i jak?

Gość saleminka8
a ja sie nie zgodze z stwierdzeniem,że w owulację możliwość zajścia w ciąże to zaledwie kilka procent, mam nieregularny okres i obserwuję swoje ciało i tylko w dniu owulacji i po udało mi się zajść w ciąże,na kilka dni przed owulacją dostawałam okres tak jak przewidywałam. A jeśli spóźnia się miesiaczka o 10 dni to jeśli jest ciąża to test powinien to pokazać,nawet ten z apteki

Gość xx87
no wlasnie w dniu owulacji jest najwieksze prawdopodobienstwo

jak mozna dostac @ przed owulacja,nie rozumiem,przeciez dostaje sie go po owu?

Gość xx87
no owulacja wystepuje ok 14 dnia przed okresem

czyli jak w ten dzien lub dzien przed bedziemy robic dzidziusia to moze sie udac no nie?

Gość xx87
noo:) takkk

Gość xx87
mysle ze jak wiesz kiedy to albo w ten sam dzien albo dzien wczesniej bo owulacja trwa 24h a plemnik moze przezyc od 3 do 5 dni no max 7

znam dobrze swoj organizm,stosujemy metody naturalne od 2 lat,ateraz jak chcemy miec dziecko to nie wychodzi,ciekawe czemu to sie nie udaje ,nie tylko mnie,bo pisze tez na innym forum,@ mam w srode dostac,ale czuje ,ze znowu sie nie udało...

Gość testerkaaa
a powiedzcie dziewczyny, czy duże ma znaczenie o jakiej porze robie test ciążowy??? no niby najlepiej jest rano,ale jak zrobię go teraz to będzie miało to wpływ na wynik testu??? zwariuje do rana:(

Gość Efedrynka21
ja robilam raz wieczorem i tez mi wyszedl

dzięki,przeczytałam,jest tak jak myslałam,wiec nie pozostaje mi nic innego jak narazie czekac a jak sie nie uda prubowac dalej...

Gość xx87
mysle ze nie ma bo jak jestes w ciazy to i tak Ci wyjdzie, moze wyjsc bladsza druga ale chyba wyjdzie jak cos no ja jak nie jestes no to nie wyjdzie:)

jak jestes juz po planowanym @ to mozesz robic teraz.

Gość xx87
no powodzenia:))

Gość Efedrynka21
to ja se kupie ten test.. bo raczej bede sie dalej nerwowac.... a nie mam nadzieje ze nie bede bo jeszcze bym nie chciala bym uwiazana od pieluch

ja robiłam o roznych porach i nigdy sie nie pomylił

Gość xx87
a moze Wy mi pomozecie: w tamtym tyg w srode wzielam ostatnia tabletke w czwartek sie kochlam no i dzis by przypadal dzien w ktorym mam ja wziasc z tym ze nie chce jej wziasc bo milam zrobic przerwe taka dluzsza, a na ulotce zas pisze ze jesli sie pominelo tabletke z pierwszego tyg a sie wspolzylo w tyg poprzedzajacym to jest mozliwosc zjacia w ciaze, no i nie wiem co mam robic i sie ciagle wham?

ale po co chcesz robic ta przerwe,ja brałam dosc długo anty,ale nie bardzo czaje o co ci chodzi

jesli sie pomineło tabl.z opakowania ktore własnie skonczyłas,wiec o co sie boisz,jak teraz nie wezmiesz to musisz czekac do kolejnej @,ale nie zapomnij o zabezp.