Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efedrynka21

Mam pytanie

Polecane posty

Gość xx87
lekarz mi powiedzial zebym zrobila bo ja juz biore prawie 3lata i ze jak jeszcze nie bylam w ciazy to lepiej zrobic przed 3 latami, roznie mowia a wiesz on mnie bada wiec wie raczej co mi doradzic. a chodzi mi o to ze jak zrobilam ta przerwe 7 dni to sie kochalam na poczatku, a w ulotce pisze ze jak sie wpozlylo w tyg porzedzajacym i sie pozniej w pierwszym tyg brania tabletek zapomnilo ich to ze jest mozliwosc ciazy, a ja nie wezme wogole...

Gość testerkaaa
no i cholera wyszły 2 kreski! ;( ja nie wiem... jestem w szoku... jak patrze na siebie to nie wiem co robić;( masakra... i co ja teraz zrobię?! ;( jak się zapłodniło to teraz trzeba myśleć... nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem.... nic nie wiem;(

w czwartek ,czyli wczoraj,ale jestes po@ czyli nie bedziesz w ciazy

Gość xx87
w tamtym tyg w czwartek, ee wsumie to masz racje jest to nie mozliwe:) dzieki

Gość xx87
no ja tez nie wiem co Ci powiedziec....

przed chwilą ty mi radziłas teraz ja ciebie uswiadamiam,dobre he he

Gość xx87
noo:) jak to jest ze Ci co chca to nie moga miec a ci co nie chca to wpadaja, moze zacznijcie sie kochac spontanicznie nie liczcie nic i moze sie uda:)

Gość xx87
a powiem Ci jeszcze ze kiedys jak sobie ogladalam pozycje to byla pozycja od tylu na pieska i bylo napisane ze kochanie sie w tej pozycji ulatwia zjacie w ciaze

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
wedlug mnie biorac pod uwage fakt ze zywotnosc plemnikow wynosi 7 dni plus minus ja bym zaczela jednak nowe opakowanie. Nie warto ryzykowac!

Gość xx87
no wlasnie zyja te 7 dni a dzisiaj jest 8 wiec juz chyba ich nie ma?

xx jak juz zdecydowałaś,ze chcesz zrobic przerwe to nie bierz i nie przejmuj sie nie bedziesz teraz w ciazy,zyj dalej i nie mysl o tym,a z drugiej strony akurat dla mnie robienie przerw i za chwile branie dalej jest bez sensu,bo wiecej przytym zamiesznia niz to warte,ja na twoim miejscu brałabym cały czas ,az zdecydujesz,ze jestes gotowa na dziecko,wtedy jakis czas szybciej sie odstawia,ale to tylko moja zdanie ,zrobisz jak uwazasz.

Gość nie wiem ale
ciaglosc brania tabsow to zabezpiezenie prawie pelne. Ja np bym zaczela nastepne opakowanie :strzezonego Pan Bog strzeze

xx ,jeszcze raz ,bo juz sie zakreciłam,kochałas sie w czwartek i potem dostałas ten @ tak ?

Gość xx87
posucham lekarza:) chociaz te gumki to wcale mi sie nie usmiechaja ale coz, mam do swojego lekarza zaufanie i mysle ze wie co robi i co mi radzi:) wiec zrobie ta przerwe i niech sie dzieje co chce, chociaz moze nie co chce bo na drugi rok to ja mam slub zaplanowany... moj narzeczony mowi zebym zrobila i sie nic nie stanie Ty tez tak mowisz wiec ja zrobie:)

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Na zdrowy rozum plemniki przeciez moga zyc 7 dni czyli jak dobrze licze dzis jest siodmy dzien.. Poza tym zalozylas juz chyba 5 topik na ten temat i smiecisz. Dzis powinnas zaczac nowe opakowanie koniec kropka.

Gość xx87
no tak i teraz juz mam zamiar nie brac

Gość xx87
smiece bo nie wiem co wkoncu zrobic i sie radze:) hehe

Gość Jackowa zona
Twoj narzeczony to najwiecej wie. Lekarz o takich rzeczach powinien mowic.. Co za glupota skrajna.

Gość Marudna panna
Noo w sumie powinnas wziac to nastepne opakowanie tak dla swietego spokoju.. Albo zadzwon do gina swojego. Pozdrawiam :)

xx to jek podjełas decyzje to dobrze ,teraz uwazajcie a jak dostaniesz kolejna @ to potem bedziesz wiedziała kiedy masz dni płodne i kiedy najbardziej uwazac,powodzenia

Gość xx87
no nie dziekuje:) i nawzajem;)

Gość xx87
oczywiscie w czym innym powodzenia:)