Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiu20

Jaka to piosenka ?? pomożecie ??

Polecane posty

kiedyś jak byłem mały kumpel pożyczył mi kasete magnetofonową na której był piękny utwór który bardzo mi się spodobał.. problem jest taki że znam tylko 3 słowa w refrenie... :( refren skłądał się z takich słów : ..... ...... ...... ...... push push push ..... ...... - i to tyle, zanucić na forum nie mogę niestety :( to jakaś stara piosenka ale napewno była kiedyś wielkim hitem bo ma w sobie to coś.. słuchałem jej jakieś 10-12 lat temu.. :( bardzo chciałbym znać tytuł.. zwracam sie do Was z wielką prośbą.. pomóżcie..

Gość to sem ja
pusher man :)

Gość to sem ja
Curtis Mayfield :)

to nie Falco-Push! Push! .. to była taka spokojna piosenka.. klimatyczna.. szukam dalej

Gość kocica z chorym pęcherzem
miaauuu..miaauu..

Gość tutturuttu
mi tez cos swita w glowie, no ale zanucic sie nie da:)) to byl hicior na wiejskich dyskotekach:)) potem chyba zrobili polska przerobke tego " jeszcze raz, przytul mnie , juz juz juz wstaje dzien" cos takiego albo sobie sama wymyslilam:)) push push push tez bylo:))

Ja szukam piosenki, która była przebojem (w radio) w latach 93-94 (chyba) i śpiewał ją mały chłopczyk po francusku. Znam kilka słów refrenu: o rele bebe, diu diu.. (pisownia na pewno inna)