Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaaa

Długie włosy

Polecane posty

Gość Juliaaaaaaaaa

Mam baaardzo długie włosy, mysle o tym zeby je obciac do ramion... decydowac sie na to?

rob jak chcesz :) ja mam dlugie falowane wlosy prawie do pasa i tez czasami chodza mi po glowie rozne mysli ... ale zazwyczaj tchorze i konczy sie na podcieciu koncowek ;)

Gość nie scinaj
!! ja uwielbiam piene dluugie wlosy ; takie sa najladniejsze!:)

Gość onnnn
skad jestes i ile masz lat?:)

Gość Juliaaaaaaaaa
he ja mam długie włosy proste z natury :D Hmm, i naturalne bo nigdy nie farbowane w kolorze miodowego blondu :D

Gość dsfSDFSDEFG
peniw ze zetnij, a przynajmniej tak do lopatek >... wlosy do pasa sa staroswieckie i nigdy ladnie nie wyglądają:O

Gość Michałł83
NIE SLUCHAj tego powyzej zazdroszcza Ci :D:D:D nie scinaj długie włosy są piękne, i jest sztuką miec takie włosy :)

"wlosy do pasa sa staroswieckie i nigdy ladnie nie wyglądają " no :classic_cool: zalezy czy sa geste, zadbane etc. ale oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat :)

Gość gtfpdm
racja nie scinaj, ewentualnie jesli sa geste to koncoki obetnij na szczalke , lkadnie to wyglada w tedy, ake tylko konce

Gość tabernakulum
wlosy do pasa nie sa ładne :O do połowy pleców są fajne, znam 3 dziewczyny z dlugimi wlosami wyglądaja obrzydliwie naprawde wam sie podobaja takie dlugochy??:O no chyba ze ladnie kręcone bardzo gęste ladnie wycieniowane :)

Gość Bartosz84
ja tam nie przepadam za kręconymi lubie u dziwczyn proste i długie ;) a do pasa owszem lubie jak kobieta ma gęste i proste o :) i naturalne przede wszystkim

Gość kucza Pola
przyznam racje....wlosy tak do lopatek sa jeszcze ladne ale do pasa sa obrzydliwe

Gość wwesr
dlugie wlosy jesli zawsze sa lsniace czyste i w ogole pachnace to ok ale nie do pasa :O bleeee do polowy plecow moga byc ale do pasa to tak jakby cie nie bylo stac na fryzjera od 10 ciu lat:P

Gość Bartosz84
dziewczyna z nie farbowanymi włosami to rzadkosc :o

Gość sgfadsfgsegftwegf
popieram!!!! do pasa okropna dlugos brzydko to wygląda:O:O

Gość Anq
Scinaj, scinaj, moge sie zalozyc ze koncówki dobrze nie wygladaja. Moze nie scinaj ich od razu do ramion ale tak dołopatek, takie są długie, mozna robic upięcia a zarazem nie wygladaja brzydko, bo nie ukrywajmy, klaczyszka do półdupków nie sa fajne zazwyczaj. Do tego trzeba miec figure odpowiednia, twarz i styl i osobistego styliste. Co do farbowanych włosów to nieprawda ze malo, ktora kobieta nie ma farbowanych. Wiekszosc moich klientek ma naturalne włosy, a jak im glupoty po glowie chodza by nalozyc farbe to zaraz je do porzadku przyrównuje. Wystarczy wspomniec o odrostach, kosztach itp:P MKoze to nie jest ekonomiczne dla mnie, ale za to pracuje na pieknych, zdrowych wlosach, no i jak nie farba to decyduja sie na ostre strzyżenia.